phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 02 Септември 2016 08:22

"СТРАСТИ В ТОСКАНА" - СЕЗОН 3

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Малкият Давиде пристига в имението Пиетрароса. Той е поверен от социалните служби на грижите на Аурора и Алесандро. Аурора организира тържество по повод пристигането му. Празникът е помрачен от временното изчезване на Давиде и Ева. Алесандро и Аурора намират децата в гората, но са затруднени да разберат какво се е случило, поради мълчанието на Давиде. Едоардо и Изабела напускат яхтата и се връщат във Вила Алба. В манастира Вероника е подложена на тежък труд от епископа Карини. Той иска да я накаже за суетата и лъжите й. Желае да я възпита в каноните на християнската добродетелност. Едоардо се среща с Алесандро пред Пиетрароса и той му връща дрехите, с които е намерен по време на похищението на Аурора. В тях Едоардо намира ключовете, от наетата от него кола. Спомня си къде е паркиран автомобилът. В багажника вижда труп на непознат мъж. Проверява джобовете му, но не открива документи за самоличност. Намира мобилния телефон на покойния. За да го идентифицира, Едоардо преглежда номерата в регистъра. Но не разпознава никой от тях.

Камерана иска да купи лозята на всички по-малки производители от околността, включително и тези на Рупе. Планира да създаде един единствен винен консорциум в областта. Лозята на Рупе принадлежат на Сара и на чичо й Енеа. Въпреки, че Алесандро напуска длъжността си при Рупе, Матео остава да работи за него.

Ливия посещава Елена в избата Монфорте. Моли я за помощ. Докато двете разговарят, в имението пристига Руджеро. Той е успял да откупи от банката имуществото на Монфорте. Руджеро настоява Елена да предаде майка си. В замяна й предлага да поеме управлението на фирмата. Елена се качва при майка си в кулата на имението. Заявява й, че е готова да подкрепи Руджеро. Двете се скарват. Ливия блъска Елена от кулата. Елена е в тежко състояние. Откарват я в болница.

Доктор Манеро се премества да живее в Прима Луче. Марция организира вечеря за двамата. Едоардо и Изабела отиват в Теса бар. Едоардо среща Лаура, която му разказва, че многократно го е виждала в един бордей, близо до Вила Алба. Ливия посещава Елена в болницата. Моли я за прошка. Признава, че е доволна за амнезията на Едоардо, тъй като заболяването му позволява да започне нов живот. След като напуска лечебното заведение, Ливия е отвлечена.

Майката игуменка се завръща в манастира. Тя иска Вероника да напусне обителта. Безпокои се, че Вероника може отново да посегне на живота й. За нейна изненада Карини защитава Вероника и премества игуменката в друг манастир. Докторът споделя на Манчини съмнението, че Елена повече няма да проходи. Ядосан заради наглото поведение на Камерана, Матео пробива бъчвите в избата. Руджеро подава жалба срещу него. Алесандро се опитва да се договори с Камерана и да заплати щетите, нанесени от брат му.

Надявайки се да получи помощ, Аурора се среща с предишните приемни родители на Давиде. От тях научава, че момчето е изгорило ръката на дъщеря им. Те съветват Аурора да се откаже от неговото попечителство и да го върне на социалните служби.

Вероника официално се присъединява към сектата. Матео се среща с Лаура и правят любов. Едоарфо посещава публичния дом, посочен му от Лаура. В него разпознава Клара, момичето, което посреща Аурора на гара Рондичи. Съдейства за нейното похищение. Клара отказва да даде информация.

Едоардо е отвлечен.

Сериалът прекратява излъчване в ефира на bTV на 2 септември 2016 г., а дали ще продължи някога и по кой канал не е известно.

Източник: "ТВСага"

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ