phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 12 Октомври 2016 10:40

"ПРОСТИ МИ"- САЙД СЕ ЗАВРЪЩА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Джунейт открива съсед на семейството, което приема Фериде след смъртта на близките си. Оказва се, че не Сабиха й е баба, а е взета от дом, изпепелен в пожар. Едва тогава момичето разбира истината за кошмарите й.

Бахар вижда как баща й дава пари на бившия й съпруг. Шахин лъже, че става въпрос за изплащане на дълг. Берат обаче казва друго и това я убеждава, че има нещо сериозно, което се опитват да скрият от нея.

Бившият мъж на Бахар научава от Шебнем за смъртта на Кудрет. Това за него е отлична възможност да притисне бившия тъст и да отмъсти.

Старите Козан изживяват драматичен обрат в отношенията си. Двамата си разменят тежки обвинения. Страхуват се Фериде да не научи какво в действителност е станало със семейството й. Зийнет разказва на Осман, че е била свидетел как бащата на Тунч насилва Зухре. Старият Козан иска прошка от жена си за обвиненията, но тя не може да забрави за униженията.

Джесур подкупва медицинската сестра, за да фалшифицира резултатите, за да обяви пред всички, че Севги е бременна. Берат осъзнава какви ги върши Шахин и за него това става информация, която струва много пари.

Саит се завръща, а Умут се опитва да го заблуди. Възкръсналият е в инвалидна количка и тежко болен, а той обича много годеницата си. Асистентът на Саид разкрива, че Лейля не е заминала е в къщата на довереника му. Това разярява болния и той се зарича да отмъсти.

Севги казва на мъжа си, че е бременна, а той се кани да избяга с Шебнем. Тя припада и Кемал я води до болницата. Там разбира, че не е бременна и подозира, че Шахин мами.

В същото време Зийнет организира годежа на Фериде и Джунейт. Младият мъж е готов и да мами, за да е с любимата си. В следващите епизоди на Прости ми моли познат да излъже, че е баща на детето на Ейлюл. Родителите му обаче за пореден път възразяват срещу развода.

 

 

Инфо: Вестник ТВ сага

Последна промяна на Сряда, 12 Октомври 2016 10:46

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ