phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 12 Октомври 2016 18:14

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" - ОРКУН И ЯМАН СЕ СБИВАТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Оркун и Яман се сбиват. Яман го обвинява, че е навредил на Мира, като е поръчал бетоновоза. Полицията проверява Оркун за носене на оръжие без разрешително. Пистолетът е на баща му. Оркун се оплаква от Яман. Полицията е объркана от взаимните нападки между младежите. Яман е бесен. Обвинява Оркун за всичко. Селим се кара на Яман. Оркун ги наблюдава и се кефи.

В ателието всички работят, за да възстановят дрехите. Една от шивачките докладва на лихварите, че Фарук се е провалил.

Годениците отиват на кино.Мира пита Яман какво му е. Той отговаря, че е добре. Мерт му се обажда по телефона и го пита за Ейлюл. Така Яман закъснява и влиза в тъмния киносалон.

В киното пускат филм за Яман, направен от неговите приятели и семейство от Алтънкьой. Това е подарък за рождения му ден. След филма Мира изпълнява една от неговите песни. Към изпълнителите се включват Селим, Невин и Мерт.

В ателието на Мира някой причинява пожар.

Оркун се присъединява към празненството на Яман.

Фарук запалва ателието, докато всички се веселят.

Празненството се проваля, когато Арас казва, че ателието е изгоряло. Мира е съсипана. Яман отново се нахвърля върху Оркун. Обвинява го, че е запалил пожара. Фарук признава, че той е запалил ателието, заради това че са били в невъзможност да изпълнят поръчката.

Застрахователите са провели разследването и са установили, че пожарът е започнал от късо съединение в електрическата мрежа.

Яман вижда специалния подарък от Мира. Той се обажда на любимата си, за да й благодари, а тя му отговаря от входната врата на стаята му. Двамата стоят на брега и си говорят. Мира все още е тъжна заради ателието. Влюбените започват да правят планове за сватбата. Яман предлага да се оженят на плажа.

Суде отново се опитва да организира огромна сватба. Наела е консултант и със Седеф и Селим обсъждат предложението й. Мира не се съгласява с нещата, които майка й е измислила. Суде е шокирана от решението на младите. Селим пита Яман дали са сигурни за мястото на тържеството. Адвокатът е притеснен за мерките за сигурност на плажа.

 

Прочетете още в Теленовелас

Последна промяна на Сряда, 12 Октомври 2016 18:18

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ