phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 03 Ноември 2016 08:24

"ПРОСТИ МИ" - ДЖУНЕЙТ И ЕЙЛЮЛ СЕ РАЗВЕЖДАТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Фериде търси булчинска рокля, но Ейлюл не е казала последната си дума в Прости ми

В следващите епизоди на Прости ми Бахар търси начин да се отърве от Шахин, възможно най-безболезнено за семейството. Казва му да се държи така, че да принуди Севги да се разведе и никога да не разбере, че е била жертва на измама. Шахин приема, макар законната му съпруга да възразява, съобщава kliuki.ws

За да обясни на Севги какво се е случило с Бахар, Кемал се принуждава отново да лъже. Твърди, че враговете на Шахин са я нападнали и дори инсценира отвличането на тъста си. Семейството се втурва да помага, а в това време бащата на Лейля прониква в дома им. Краде парите на Умут по нареждане на Саид. Целта е да принуди близнакът от Прости ми да залитне по комара и да се дискредитира пред годеницата си. Планът на Саид проработва, Лейля се разделя с него. Умут тъгува и търси начин да докаже невинността си.

Младежът има късмет – успява да покаже коварството на Кадир пред дъщеря му. Лейля осъзнава грешката си и прощава на Саид.

Саваш арестува Ейлюл по обвинение, че се е опитала да убие Джунейт. Коварната съпруга заплашва свекърите, но Зухре е готова да лежи в затвора, за да отърве семейството от такава зла жена. Йълдъз и Фериде търсят оръжието на убийството на Алпер. Ейлюл споделя с Тунч къде е пистолетът. Джунейт й предлага добра сделка – сваляне на обвиненията и имението срещу тайника и развод. Ейлюл приема, но още не е казала последната си дума – готви отмъщение срещу Фериде.

Осман и Зухре се помиряват и се женят отново. Получават имението си обратно и захвърлят пистолета – доказателство. Ейлюл се връща в дома, купен от съперницата си. Изхвърля Дилек и Фериде. Момичето започва да си избира булчинска рокля.

 

Асъм изнудва Джесур, Бекир нахлува в дома на Шебнем. Тя узнава, че врагът на мъжа й е знаел за болестта на Шахин. Гони Джесур, но научава още една тайна, скрита от нея в Прости ми – мъжът й е отговорен за смъртта на Кудрет.

Последна промяна на Четвъртък, 03 Ноември 2016 08:41

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ