phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 09 Ноември 2016 13:11

СЮЖЕТ НА 1 ЕПИЗОД НА "ДЖЕСУР И КРАСАВИЦАТА" (GESUR VE GUZEL)

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В главата на Джесур Алемдаролу, който пътува с автомобила си от Истанбул към селцето Корлудаг, има създаден план за отмъщение, заради похищението на баща му. Изведнъж на пътя му се оказва кон с ездачка, които галопират към пропаст. Джесур, рискува живота си, скача и спасява момичето.Така се запознават Джесур и Сюхан.

Джесур научава, че Сюхан е дъщеря на Тахсин Корлудаг, неговия вра. Той решава да удари врага си по слабата му точка.

Сюхан е добре възпитана жена, която е създала своя марка парфюм. Тя произвежда парфюм SNH. До срещата си с Джесур, Сюхан е била уверена, че ще се омъжи за Бюлент и ще живее щастливо и благополучно. От момента, когато Джесур стъпва в Корлудаг, животът на Сюхан се преобръща.

Единственото желание на Тахсин Кордулаг е да стане дядо. Това положение стресира сериозно по-големия брат на Сюхан Корхан.

Жена Корхан  Джахиде, е жадна за власт и пари. Няма нещо, което да не може да направи, за да се докопа до наследството на Тахсин Корлдаг. Тя е готова да убие и Сюхан.

На Джесур му става ясно, че Тахсин, освен че се бои за живот ана дъщря си, той има още една причина, която го кара да се страхува.

Произшествието, което ще се случи на тържеството по случай рождения ден на Тахсин Корлудаг ще промени съдбата на всички.

Последна промяна на Сряда, 09 Ноември 2016 13:23

Пролет

Пролет
Image Detail
Parva-Prole...
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ