phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 22 Ноември 2016 10:24

"МАЛКАТА БУЛКА" - ЕПИЗОДИ 1968-1982

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В новите епизоди на сериала Ананди се среща с Акирадж след 11 години, но не успява да го разпознае като похитителя на дъщеря си. В същото време Нимболи е на път да разбули тайната около собственото си минало и да научи коя е майка й.

Пудша и Ману остават при Вимла, докато старите приятели на баща му не го канят в местната кръчма. Преди момчето да отпие от алкохола баба му го спира и го порицава, че е тръгнал по стъпките на баща си.

Тя му разкрива истината за баща му и се обажда на Ананди, за да й разкаже за случилото се с него. Ананди прибира младежите, като научава, че двамата планират да живеят заедно след сватбата. Тя успява да убеди Ману и Пуджа да се разделят и да заживеят със семействата си, докато станат пълнолетни. Двамата скриват от родителите си, че бракът им е бил консумиран и приемат предложението на Ананди.

Ганга е благодарна на Ананди, че е върнала сина й, а Калияни е щастлива, че двете отново се разбират. Снаха й обаче не харесва Пуджа за сина си и се налага баба й и малката булка да я убедят да приеме момичето в дома им.

Докато семейството се радва на прибирането на децата, Ману прави едно закъсняло признание. Той се разкайва пред Джагдиш, че е откраднал два телефона и пари от портфейла му, когато е бягал с приятелката си. Докторът му прощава и му разрешава да задържи телефоните. А междувременно се изправя пред буря, каквато не е виждал.

Кетарам разкрива пред Акирадж, че Камли му се е обадила за първия брак на Кундан. Баща и син решават да отвлекат дъщерята, но Джата се обявява за неин защитник и заплашва да убие Кундан, ако му отнемат снахата. В същото време непознати нахлуват в дома на Пушкар и го издирват. Камли е уплашена за съпруга си, но го насърчава да се противопостави на тези, които го тормозят.

Кундан отново вдига ръка на Урми, заради което Диса решава да говори с Ананди. Тя се отказва от решението си в последствие, тъй като се страхува, че младата жена може да й отнеме момиченцето.

Отново симулира обладанието с Богинята, за да накара Кундан да спре посяга на съпругата си.

В същото време Акирадж решава да се кандидатира за кмет, а Ананди и Калияни се срещат с него. Въпреки че мъжът й се струва подозрителен, тя не си спомня, че той е човекът отнел любимата й дъщеричка.

По съвет на Джагдиш, Акирадж обещава да отвори училище в селото и дори решава да прати Нимболи да учи. Балка се противи на решенията на съпруга си, а Урми продължава да тормози момиченцето.

 

Краят на изпитанията за Нимболи обаче е близо. Ману приема да учи в Мумбай, само ако Ганга му позволи да замине с Пуджа. Как пътуването ще повлияе върху обратите в семейството, предстои да видим…

 

Източник: "ТвСага"

Последна промяна на Вторник, 22 Ноември 2016 10:30

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ