phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 23 Ноември 2016 10:38

"ДЖЕСУР И КРАСАВИЦАТА" - 3 ЕПИЗОД

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Сюхан има сериозно намерение да разгадае тайната на Джесур. Тя го преследва като ловец жертвата си. Удава й се  да го притисне до стената. Тя намира дома му в Истанбул. Звъни  на врата му, за да изкара лъжите му на яве. Но от врата на Джесур ще се появи такава картина, която ще постави Сюхан в трудно положение. Джесур е удивен от постъпката на Сюхан, но вече в ръцете си има коз, който ще работи за него. Джахиде се държи така, че лъжата й относно нейната бременност за малко не излиза на бял свят. Но се явява още един съюзник, заедно с Хюля, които играе в нейна полза.

Напрежението между Тахсин Корлуда и Михрибин става все по силна. Адалет, която са оклеветили в градчето ще застане пред Тахсин и ще му поиска помощ.

Сюхан, която намира важен детайл от живот  на Джесур започва да изпитва към него искрено възхищение. Джесур и Сюхан, които са заедно в Истанбул и вечерят заедно все повече и повече се сближават. Само Бану се притеснява, че разстоянието между двамата се съкращава толкова бързо.

 

Джесур си повтаря, че е дал клетва пред семейството си и трябва да внимава със Сюхан. Той трябва да държи Сюхан по-далече и да си отмъсти на Тахсин Корлуда, който е разбил живота му. Джесур не си губи времето и започва да действа по плана си, но не предполага, че Сюхан отново ще застане на пътя му.

Последна промяна на Сряда, 23 Ноември 2016 10:47

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ