phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 03 Декември 2016 12:12

"МОЯТ ЖИВОТ" - 25, 26, 27, 28, 29 ЕПИЗОДИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В следващите епизоди на Моят живот Атеш губи Бахар заради сляпата си жажда за мъст и заради алчността на Ефсун.

Коварната дъщеря на Нуран поощрява Сечил да омагьоса Асъм. Той я ухажва с цветя. Нуран разбира, че може да открият трупа, защото ще разрушават дома им и настоява със Сакине да защитят квартала си. Ефсун лъже Атеш, че отново я преследват. Хюля разбира, че натрапницата не се е записала в колеж. Майката на Бейза не иска да се мести в дом купен с пари от изнудване. Хатидже чува разговора им. Атеш за пореден път закъснява да се види с Бахар и баща й. Иляс се съмнява в намеренията им. Хюля злепоставя Ефсун, но тя намира начин да излезе от ситуацията – казва, че е помогнала на осиновителите си. Мехмет Емир й прощава лъжата. Обещава да помогне на семейството.

Ефсун разглежда телефона на Хюля и записва номера на Хасан. Бахар е много сърдита на Атеш.Едибе дава пари на бившия затворник, за да напусне града. Хатидже научава къде е заровен Юсуф. Разбира коя е истинската дъщеря на Мехмет Емир и иска да му каже истината. Ефсун за пореден път лъже сестра си. Казва й, че с Атеш се обичат. Бахар се разстройва и отказва да говори с него.

Вместо истината да излезе наяве, нов инцидент в Моят живот запазва тайната на Нуран. Кола блъска Хатидже. Бахар иска да я види, но Ефсун се противопоставя. Атеш не разбира защо любимата му е сърдита. Бахар го обвинява, че се подиграва със семейството й. Той не може дя я убеди в обратното. Ефсун се разстройва, че въпреки парите, младежът не я иска. Нуран обещава да раздели завинаги Бахар с Атеш.

Хатидже издъхва, без да може да разкрие тайната, която е научила. Ефсун се обяснява в любов на Атеш, а Бахар заявява, че няма да им пречи. Нуран лъже мъжа си и обвинява, че доведената им дъщеря руши щастието на Ефсун. Бейза обещава на Адиле да признае истината, която крие. Ефсун я заплашва с убийство.

Атеш е отчаян, защото губи Бахар. Целува я и й разказва, че сестра й е лъжкиня. Бахар не вярва, че Ефсун и Алп са я лъгали. Обвинява го в лъжа. Арда и Ефсун се скарват грозно.

 

В новите епизоди на Моят живот Бахар споделя мъката си със Сюрея. Ефсун посещава Алп и двамата се целуват. Бахар ги вижда, обвинява сестра си в измяна и се отказва от нея.

 

Източник: в."ТвСага"

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ