phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 03 Декември 2016 12:19

"МАЛКАТА БУЛКА" - НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ И ПРЕМЕЖДИЯ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Опитите на Джагдиш, Ананди и Ганга да повлияят на Ману и Пуджа са обречени на неуспех в Малката булка. Двамата продължават да са неотлъчно един до друг, противейки се на семействата си. Ананди разказва на Ману своята история, с надеждата да го накара да разбере, че с Пуджа са твърде млади за връзка, но отказва да го приеме. В същото време сънува кошмари и изпитва ужасен страх, че стават родители толкова млади.

В същото време самата Ананди се оказва обект на любовното увлечение на д-р Ананд. Впечатлен от личната й история, той все по-често търси компанията й. Пушла обаче го порицава за поведението му.

Обратно в дома на Акирадж сингх ситуацията изглежда все по-объркана. Камли приема да живее с Пушкар в дома на родителите си, но отказва да им даде права върху състоянието на съпруга си. Двамата с баща й се скарват жестоко, като Камли го предупреждава, че ще се изнесе от дома им и ще разкаже в детайли, какви ги е вършил той и брат й. Уплашен, че това ще му струва изборите, баща й се примирява с думите й. Но я заплашва, че ако го дискредитира по някакъв начин, ще убие Пушкар. И дори му устройва нападение.

Кундан е сърдит, че не може да спи с Урми заради бебето и се опитва да примами Нимболи в стаята си. След като тя отказва да отиде доброволно, той се опитва да я прилъже с предложение да й направи бебе, за да си почива. Урми спасява момиченцето, но си навлича гнева на мъжа си. В миг на ярост, той я рита в корема, заплашвайки детето им.

Съдбоносна среща на Джагдиш с Нимболи в Малката булка

Пътищата на Нимболи и Джагдиш най-накрая се пресичат, когато той отново посещава Акирадж. В опит да скрие истината за момичето, свекърът й я представя за своя дъщеря. Нимболи кани Джагдиш в къщата, без да знае, че така създава куп проблеми. По нареждане на Балка, Диса скрива Нимболи и Урми в стаята си, но Кундан предизвиква съдбата, като посяга на първата си съпруга.

Момиченцето изпада в ужас и бяга в полицията. Инспекторът я връща в имението, където Акирадж успява да потули случая, но Балка е в ужас, че синът й може да пострада. Тя се опитва да го скрие от властите. Но не успява да го опази от Диса. Гневна, мнимата богиня му подготвя страшно отмъщение — промъква се в стаята му и го пребива.

Балка иска да прогони Диса от имението заради случващото се с Кундан, но други проблеми пречат да реализира плана си. Нимболи изпада в депресия и сънува кошмари след преживяното, но Диса се надява да се оправи с времето.

 

Междувременно д-р Ананд престъпва обещанията си да не притеснява Ананди и започва да разпитва каква е връзката й с Калияни Деви.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ