phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 11 Декември 2016 10:37

ЩЕ ИМА ЛИ НОВА ЛЮБОВ В "МАЛКАТА БУЛКА"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Нова любов се заражда в „Малката булка”, а в центъра й са Ананди и д-р Анант. Сценаристите вкараха нова сюжетна линия и след Шив и Джагдиш, екранната малка булка май най-накрая ще открие щастието.

На сцената излиза нов доста ярък персонаж — д-р Анант. Зад неговия образ се крие Хитен Теджуани, който е сред големите индийски актьори.

Роденият през 1974 година артист, бързо става популярен с участието си в различни проекти. Като млад учи в католическо училище и мечтае да стане футболист, но в крайна сметка се отказва, след контузия в коляното, коментира kliuki.ws

Решил, че има нужда от сериозна професия, той се записва в престижния колеж „Джай Хинд“, където учи мениджмънт. Но съдбата е избрала друг път за него — той се озовава на лекция на гост — преподавател от театралния колеж и се влюбва в актьорството. Напуска бизнеса, за да се отдаде на киното.

Играта сякаш е в кръвта му и той бързо набира популярност със сериала „Семейство“, където играе младоженеца Пратхам. Там среща и жената на живота си — Гаури Прадхан, която играе негова съпруга. Химията помежду им е толкова голяма, че ги канят отново да работят заедно. Този път в сериала „Защото свекървата някога е била снаха“. Там вече обаче чувствата минават извън снимачната площадка и двамата се женят скоро след това.

И въпреки че в „Малката булка“ д-р Анант се влюбва в Ананди и спасява нея и Нимболи от куп опасни ситуации, в живота той е верен само на своята съпруга.

Екранният чаровник дори вече има две деца — син Неван и дъщеря Катя. Затова и лесно влиза в ролята на баща за Нимболи и Шивам. В новите епизоди той ще спаси Ананди и Нимболи от отмъщението на Акирадж и Балка, но няма да успее да помогне на Урми.

 

Бременната Урмила ще почине още преди раждането, заради грубостите на Кундан. Акирадж и Балка ще понесат заслужено наказание в Малката булка, а Камли най-накрая ще отмъсти за Пушкар и Гопал.

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ