phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 15 Декември 2016 09:39

"ПРОСТИ МИ" - КАКВО НАМИРА ФЕРИДЕ В ДОМА НА ЕЙЛЮЛ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Джесур и Сонер използват тялото на мъртъв бездомник, за да заблудят Козан. Взимат парите и взривяват кола с трупа, за да вменят на семейството му, че Кемал е мъртъв. Само Бахар отказва да повярва, че е загубила бащата на детето си завинаги, съобщава kliuki.ws

Комисар Саваш открива документите на младия Козан около мястото на инцидента. Организира полицейско разследване и издирване на Джесур. Той намира спасение не при друг, а при първия мъж на Бахар от Прости ми. Джесур признава на Берат, че е влюбен в нея. Ятакът му обаче крие, че са били женени. Едновременно заговорничи с него срещу Козан, но и си обещава да му попречи да има Бахар.

Фериде тършува в дома на Ейлюл. Намира своя снимка, което засилва съмненията й, че някогашната й съперница този път не лъже. Поръчва ДНК-тест, който да удостовери истината.

Ейлюл се преструва на прислужница и нахлува в дома на Ялчън. Търси касетата, която уличава съпричастието на Осман в пожара, погубил родителите им. Ялчън доказва намеренията й със запис. Обвинява я в кражба. Той записва с камерата и Дилек. Залавя я и успява да я принуди да напусне града.

Бахар разчита на Левент – Джесур да й помогне, но виждайки го със Сонер в нея се събуждат съмнения. Намира негова снимка, а Кадер го разпознава. Бахар търси доказателства, че мъжът й е жив и разбира, е от моргата липсва труп. Джесур я спира да се обади на полицията.

 

В последните за седмицата епизоди на Прости ми Зухре обвинява Ейлюл за липсата на Кемал. Тя я съсипва с разкритие, че е сестрата на Фериде. Зухре е убедена, че наближава бедствие, което да съсипе семейството й.

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ