phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 15 Декември 2016 14:59

"СТРАСТИ В ТОСКАНА" - КОЙ РАНЯВА РУДЖЕРО, СЕЗОН 3, ЕПИЗОДИ 9,10,11

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

В следващите епизоди на "Страсти в Тоскана" ще видите

Предишната приемна майка на Давиде посещава Пиетрароса и разговаря насаме с Аурора. Признава й, че сама е предизвикала изгарянията на дъщеря си, а след това е обвинила Давиде. Причината е в това, че след настаняване на момчето в дома й започнали да се случват странни неща и тя е искала да го отпрати. Доктор Манара предоставя запис на Давиде с гласа на Роза Гори. Давиде заблуждава  Аурора, че влиза в контакт с мъртвата й майка. Измамата разклаща психиката на Аурора, пише "ТвСага".

Сара и Матео организират сдружение на дребните винопроизводители  в региона

и се противопоставя на монопола, който държи Камерана. Доктор Манера е замесен в отвличането на Едоардо и Ливия.Едоардо успява да се освободи и да се срещне с  Изабела.

Манеро и Марция започват любовна връзка. Заради страстта на Виола към конете, Руджеро възстановява конюшната в имението и назначава Филипо да ги подържа.

Камерана изисква от  Алесандро да получи цялата реколта от лозята , за да не подаде иск срещу Матео, които е унищожил бъчвите му. Теса се сближава с Масимо, племенник на Руджеро. Лекуващият лекар убеждава Елена, че отново ще може да се движи.Тя скрива новината от близките си . Поръчва на Манчини  да убие Камерана, но той отказва.Вероника посещава Елена в болницата и предлага да й помогне  да отмъсти на Руджеро.

Елена е изписана от болницата. С помощта на Вероника се записва в сектата „Трите рози”. Лоренцо научава за изневярата на Лаура и напада Матео. Докато се опитва да защити Матео, Сара пада и наранява главата си. Руджеро научава за инцидента и прогонва  Лаура и Лоренцо от имението Камерана.

Лоренцо обещава на Лаура, че отново ще се върне там.

Филипо и Виола става любовници. Матео решава да отмъсти на Руджеро и се отправя към дома му със зареден пистолет. Чува се изстрел и Камерана е ранен.

Филипо се притичва на помощ на Руджеро и вижда Матео с оръжие в ръка. Матео е арестуван. Теса посещава ранения Руджеро, но той отказва да я приеме.Елена моли Алесандро да  се настани в Рупе, докато брат им е в ареста. Тя прекъсва връзката си с Манчини. Манара предписва на Аурора силни успокоителни.

 

Съдебната експертиза доказва, че Матео не е стрелял по Руджеро и Матео е освободен. Едоардо и Изабела издирват Клара.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ