phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 22 Декември 2016 15:23

"ПРОСТИ МИ" - БАХАР БУДИ СЪМНЕНИЯ ВЪВ ВЕРНОСТТА СИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В Прости ми Бахар доказва, че мъжът й е жив, но събужда подозрения във верността си

В новите епизоди на Прости ми най-важните неща за снахите на Козан се разбират. Бахар доказва, че Кемал не е загинал, а Фериде разбира истината за пожара. Джунейт опитва да й помогне, kliuki.ws

Бахар разкрива истинската самоличност на Левент. Дрогира го и подозренията й, че Кемал е жив се потвърждават. Свързва се с полицай, който й помага да вземе видеозапис от болницата. Вижда се как Сонер краде тяло от моргата. Джесур я лъже, че ще й помогне да заловят престъпника. Тя се доверява и му дава записа.

Сестрата на Джесур удря, без да иска Кемал. Той изпада в безсъзнание и оставя на пътя до мястото, където е бил затворен. Инджи го намира и започва да се грижи за него. Щом отваря очи, разбира, че е получил амнезия. Нарича го Дениз и двамата се сближават

Кемал обаче в себе си усеща, че нещо не е наред и това не е истинският му живот. Берат подслушва Сонер и Джесур. Открито подозира, че те са похитили съперника му в Прости ми. От една страна предлага подкрепа на Бахар, от друга изнудва Джесур. Злодеят му предлага пари, за да не покаже снимките му със Сонер. Той приема парите и не пропуска възможност да бъде до бившата си жена.

Фериде търси доказателство, че Козан са отговорни за съдбата на семейството й. В същото време Джунейт проследява баща си. Осман заплашва Дилек, после твърди пред сина си, че тя има проблем с дрогата. Младият мъж не му вярва и след като говори с нея научава истината за пожара. Решава да намери касетата, която доказва престъплението.

Бахар рискува да загуби подкрепата на свекърва си в новите епизоди на Прости ми. Зухре я вижда в колата на Джесур и тя подозира, че снаха й мами Кемал.

 

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ