phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 29 Декември 2016 09:32

"ПРОСТИ МИ" - ЕЙЛЮЛ СЕ СЪБИРА СЪС СЕСТРА СИ ЗАВИНАГИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Джесур спасява Бахар в новите епизоди на „Прости ми”, научава, че е била омъжена за Берат

В новите епизоди на „Прости ми” Осман попада в клопката на старите си грешки, а Ейлюл е на път да се събере със сестра си завинаги.

За да се спаси от настойчивостта на сина и новата си снаха, старият Козан твърди, че е помогнал на Дилек да напусне Турция. Фериде го обвинява, че лъже, а Джунейт подслушва разговора му с Ялчън. Решава да намери касетата, която уличава баща му. Разбира къде я крие и я взима от мястото. Йълдъз разбира какво става в семейството си и пита баща си дали е отговорен за пожара в дома на Ейлюл и сестра й, пише kliuki.ws

Осман не може да спре възмездието. Подозира бившата си снаха. В следващите епизоди на Прости ми със Зухре претърсват дома й, но там няма нищо. Намират само изрезка от стар вестник за случая. Осман вярва, че тя е тайнственият му враг. Разбира, че истинската Ейлюл е загинала отдавна.

Джунейт възстановява записа. С Ферман го прослушват и разбират със сигурност, че Осман има отношение към смъртта на невинни. Джунейт се скарва с родителите си. Осман спори, твърди, че само е помагал на пострадалите. Обвинява Ейлюл, че сее интриги. Собственият му син обаче се съмнява в почтеността му и не смята да спира преди да помогне на жена си да установи истината за семейството си.

В същото време Бахар продължава да търси мъжа си. Залепя обяви и се отзовава на повикване в отдалечена кооперация. Оказва се злосторник, който има ужасни намерения. Тя обаче се спасява благодарение на Джесур. Берат най-после признава, че са били женени.

Бахар се предоверява на Джесур. Остава Юсуф на майка си в следващите епизоди на Прости ми, за да открие мъжа си. В същото време Кемал, въпреки съмненията, заживява с похитителката си доброволно.

Последна промяна на Четвъртък, 29 Декември 2016 09:37

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ