phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - ДЖИХАН НЕ ОТЛАГА СВАТБАТА СИ С ГЮЛСЕРЕН

Оценете статията
(0 гласа)

Джансу казва на майка си, че Дилара е заминала за Лондон. Гюлсерен се изненадва. В клиниката започват прегледите на Дилара. Тя вижда бебето на видеозона и в последния момент се отказва от аборта. Казва на Джихан, че не може да го направи. Той уважава решението на бившата си съпруга. Дилара се притеснява за реакцията на децата. Джихан я успокоява.

Харун все още разказва на кръчмаря за любовта си към Дилара.

Гюлсерен пита Джансу защо Дилара е в Лондон. Момичето предполага, че е заминала да си почине от всичко. Гюлсерен съветва дъщеря си да подкрепя Дилара в трудни моменти.

Когато пристигат в Турция, Джихан отново обещава на бившата си съпруга, че заедно ще се справят с проблема. След като се прибират по домовете си, той отново звъни на Дилара. Тя му благодари, че все още се грижи за нея ѝ помага. Извинява му се за всички проблеми, които му е създавала. Джихан я съветва да си почине и да не бърза да казва на децата.

На сутринта Харун приготвя закуска на кръчмаря. После звъни на Дилара, но тя си е изключила телефона.

Озан разбира, че майка му се е прибрала и отива при нея в стаята й Дилара му обяснява, че е добре и се е върнала, защото работата й приключила. После започва да обяснява на сина си, че още не може да преглътне факта, че се е влюбила в Харун. Озан също я успокоява. На закуска синът й отново я пита защо е ходила до Лондон. Дилара отново го лъже, че е отишла да се разсее.Той не вярва.

Гюлсерен казва на Джансу, че е напуснала работа, но не й дава повече обяснения.

Гюлсерен ревнува Джихан от Дилара. Той се обажда на любимата си, но тя се колебае дали да вдигне телефона. Джихан потвърждава, че е бил в Лондон с Дилара. Иска да обясни всичко на Гюлсерен, но тя е гневна от ревност. Джихан настоява да се срещнат, за да й разкаже какво е станало.

Хазал използва новия охранител като прислуга. Той се смущава, но си мисли, че Хазал го сваля.

Кериман отново вика на Йозкан. Оплаква се, че няма кой да гледа детето. Роптаейки тя тръгва на работа.

Рахми звъни на Кериман. Суат му напомня, че много е свикнал с нея. Старецът й се обажда по телефона. Казва й да не бърза, защото ще излиза.

Кериман излиза, но Йозкан настоява да я закара до мястото, където работи. Сестра му се противи, но той я вкарва насила в колата.

Докато чака Гюлсерен, Джихан се обажда на адвоката си. Йълдъръм е при Джандан и тя подслушва разговора им. Разбира, че Джихан ще започва нов бизнес.

Джихан разказва на Гюлсерен за състоянието на Дилара.

Джандан пита бившия си съпруг защо крие от Джихан, че са заедно. Адвокатката се оправдава, че не е могла да предупреди Джихан за Харун. Йълдъръм не може да съобщи на приятеля си, че се е върнал при бившата си. Адвокатът отново е повярвал, че Джандан се е променила. Тя му казва, че много го обича.

Разбирайки за състоянието на Дилара, Гюлсерен предлага да отложат женитбата. Джихан настоява да запишат дата. Гюлсерен се съгласява, но поставя условие да не вдигат сватба.

На едно задръстване, Йозкан и Енгин коментират поръчките за частите на колите. Кериман слиза от колата и бяга. Йозкан се ядосва, че е изпуснал сестра си. Вижда я как се качва в една маршрутка. Йозкан тръгва след автобуса.

Дениз отива в клуба, за да се срещне с Джансу. Тя му казва че единствената любов, която е изпитвала, е към баща си. Озан звъни. Не му става приятно, че двамата с Дениз са заедно.Веднага обяснява на сестра си, че трябва да говорят за състоянието на майка им.<

Кериман пристига в дома на Рахми. Йозкан я проследява. Ядосва се и влиза в къщата. Двамата отново се скарват. Кериман обяснява на брат си, че работи в тази къща. Опитва се да го изгони Йозкан настоява да разбере, чия е къщата. Кериман изпада в паника. Накрая, за да го изгони, Кериман кара брат си да измие прозорците.

Йозкан отива в сервиза. Енгин го посреща. Приятелят му разказва в каква къща Кериман чисти. Йозкан е въодушевен от това, което е видял там.

Дилара все още не смее да съобщи на децата си за бременността. Джихан ѝ съобщава, че следващата седмица ще се жени за Гюлсерен.

 

Източник: Теленовелас

Последна промяна на Вторник, 10 Януари 2017 13:38

Пролет

Parva-prole...
Image Detail
prolet-8
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ