phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 25 Януари 2017 16:57

СЮЖЕТ НА "ЗАВИНАГИ" /istanbullu gelin/

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

„Завинаги”/Istanbullu gelin/  е сериал, който продължава да се снима в момента. Сериалът стартира в средата на февруари 2017, в главните роли се изпълняват от  Йозджан Дениз и Аслъ Енвер. Историята е основана на реални събития.

Първоначлният замисъл на  „ Завинаги”  istanbullu Gelin  беше да е 19 серии, но той бе продължен, заради високите рейтингите.


Сюжет на  "Завинаги" IstanbulIu gelin

Това е драматична история за любовта, пламнала при неочакваната среща между момиче от Истанбул, която носи името Сюрея, израсло без майка и баща, усетило от рано бремето на живота и младия и богат мъж с вълшебна харизма Фарук.

Между тях възниква голяма обич и те се женят в Бурса. Свободолюбивата Сюрея, възпитана в огромния град Истанбул, води съвременен начин на живот, не съобразявайки се с традициите. Тази любов с Фарух от първият момент е поставена на много изпитания. Много хора живеят в имението, съпругите на братята на Фарук се стремят да унизят Сюрея. Отделно между тримата братя  на Фарук – Фикрет, Осман и Мурат, съществува голяма конкуренция. Фарук, обаче не се предава, той се бори със своите врагове. Имението, в което живеят всички е на повече от 400 години, започва да се разклаща... А оттам и сигурността на всички е застрашена.Каква е причината?...


Последна промяна на Понеделник, 26 Ноември 2018 11:28

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ