phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ДЖИХАН ИСКА ДА СЕ РАЗВЕДЕ, НО СЕ ПРИТЕСНЯВА КАК ДА СЪОБЩИ НА ДИЛАРА

Оценете статията
(0 гласа)

Махиде е на вечеря с Айше и Лейля.

Харун връща Дилара в имението. Двамата пътуват мълчаливо.

Преговорите на Джихан с германските инвеститори продължават.

Емрах очаква Хазал да се прибере, но вижда Харун и Дилара. Снима ги с телефона си. След случилото се на летището Дилара отказва да прости на Харун.

Азми вижда племенника си и го гони. Взима телефона на момчето и забелязва снимките, които Емрах е направил.

Дилара е разстроена от случилото се. Харун й звъни, но тя не си вдига телефона.

Махиде разпитва Айше дали Хазал е нейна пациентка. Психоложката отговаря, че всичко е под контрол. Махиде продължава да разпитва защо Хазал се е отказала от терапията. Лейля отговаря, че девойката сама е пожелала. Махиде разказва за клипа с продавача. После пита Айше кой е водил Хазал на терапия.

Дениз е в заведението си. Джансу е там с приятели. Едно от момчетата си дава сакото на момичето, за да се стопли. Дениз вижда това. Бурхан се появява в този момент. Казва на сина си, че с това образование ще може да управлява голяма фирма. Бурхан му казва, че всички се страхуват от него, но съветва Дениз да не използва техния страх. Бурхан казва, че неговите хора обичат Дениз и и затова му се подчиняват. Младежът започва да ревнува Джансу.

Момичетата си тръгват от заведението. Приятелката й я упреква, че е разкарала момчето. Джансу казва, че няма вече чувства към Дениз, но после си признава, че не може да го забрави.

Кериман сватосва Хаджер за Енгин. Йозкан отново се кара на сестра си, заради организираното запознанство на Енгин и Хаджер.

Бурхан се интересува от Рахми. Дениз намира негова снимка, но мъжът не го разпознава. Бурхан казва, че Джансу е хубаво момиче. Синът му разказва своята история. За смъртта на майка си младежът обвинява Рахми.

Харун отива в кръчмата на приятеля си. Изглежда много отчаян. Веднага споделя със собственика на заведението какво се е случило.

Айше и Лейля отиват в клуба да се забавляват. Психоложката очаква там да се появи Джихан.

Махиде поставя задача на Чаатай да проучи всичко за Хазал.

Деловата среща приключва. Джихан и Йълдъръм отиват да разпускат.

Двете приятелки коментират любовта на Айше към Джихан.

Хазал се прибира по-късно. Бахтияр предупреждава момичето, но то му се сопва.

Джихан и адвокатът отиват в бара, но двете психоложки вече са си тръгнали.

Айше си отива. Там я чака неин приятел лекар.

Джихан обмисля да се разведе. Притеснен е защото не знае как да съобщи на Дилара. Освен това не иска да остави децата си с проблемите им. Йълдъръм го съветва да изживее живота и щастието си с Айше.

Тоурул подарява много скъпо бижу на психоложката. Казва й, че окончателно е решил да се върне в Турция. Предлага на Айше да се съберат и да живеят заедно. Психоложката се притеснява.

Джихан пътува в колата си и мисли за Айше. Изведнъж решава, че трябва да послуша адвоката си.

Джихан отива в дома на Айше. В това време приятелят й си взима душ. Психоложката го посреща. Тоурул се появява по халат. Айше ги запознава, като му казва, че това е неин приятел от студентските години. Джихан се ядосва и си тръгва. Моли Айше да не казва нищо и да не тръгва след него. Тоурул казва на приятелката си, че гаджето й не е неин тип. Казва   й че се евърнал заради нея. Психоложката го пита откъде си прави такива планове. Тоурул заявява, че ако не е дошъл любимият вече двамата щяха да бъдат в леглото. Айше се ядосва и го гони от къщата си.

Озан води приятелите си в сервиза, за да си поправят колите. Запознава ги с Озан и Енгин.

Джихан прави последен преглед на документите за сделката. В това време му се обаждат, че преводачката се е разболяла. Джихан моли Йозкан да отиде на срещата и да превежда от немски по време на подписването на сделката.

 

Източник: Теленовелас

Последна промяна на Неделя, 12 Февруари 2017 17:21

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ