phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 16 Май 2017 13:54

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ" СЪС ЗАПОМНЯЩ СЕ ФИНАЛ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

След куп неочаквани и драматични обрати, вече му се вижда краят и на третия сезон на „Откраднат живот“. През уикенда бяха едни от последните снимачни дни за героите. Слънчевото пролетно време бе точно по поръчка за заснемането на финалните сцени, които ще сложат романтичен и емоционален завършен на шеметния водовъртеж от чувства и емоции, пише kliuki.ws

Във финалния епизод ще видим дълго чаканата сватба на Наталия и Калин Генадиев. Тя ще събере всички на едно място, дори ще има и бонус! На церемонията се очаква да се случат много развръзки. Тя ще бъде запомнена и със завръщането на един от любимите герои на феновете на „Откраднат живот“ – Александър Георгиев.

Актьорът Алекс Алексиев сподели, че е пристигна специално от Лондон за снимките. Точно, както и неговия герой. Не е могъл да пропусне това събитие, защото дори датата е била сменена заради него. А дали появата му ще доведе до други промени, вероятно ще разберем чак в следващия, четвърти сезон.

Преди това, обаче, ни очакват още много изненади. Дария Симеонова споделя, че с Димо Алексиев са станали много близки в чисто човешки план и това много им помага, за да изиграят химията помежду си. Снимките често продължават повече от 12 часа и това е сближило много всички актьори. Ернестина Шинова обещава да спази традиция майките да плачат много на сватбите на дъщерите си, пише nova.tv.

 

Но преди да се насладим на финала на „Откраднат живот“ ни остават още няколко епизода, в които ще проследим развитието по сюжетните линии, които приковават стотици хиляди през телевизора.

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ