phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД НА "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", КОЙ ЩЕ ПРИПАДНЕ В ОФИСА НА ДЖИХАН?

Оценете статията
(0 гласа)

Озан остава в ареста. Рахми отново прави опит да го накара да промени отношението си към живота и семейството, но не успява.

Джансу чете приказка на Аллаз за лека нощ. Момичето пренасочва своята грижовност към брат си.

Джихан споделя с Дилара, че се чувства много самотен и за това е решил да дойде в имението. Домакинята предлага да му направи сандвич. Докато тя подготвя храната, той се отпуска на дивана и заспива...

На сутринта Дилара го буди. Той не си спомня от кога не е спал така добре. Двамата закусват. Дилара не може да разбере дъщеря си. Джихан казва, че Дениз е в Америка. Дилара не дава да защитават Дениз. Тогава Джихан казва, че Джансу е болна.

Дамир се обажда на Хазал. Казва й, че е насрочил съвещание, но Асу идва при него. Той е инициаторът на тази среща.

Джихан казва на Дилара, че е наел Асу. Бившата му съпруга не е съгласна. Джихан разказва, че Асуман дължи много пари и че ако се върне в Америка ще влезе в затвора.

Дамир я пита защо не е съгласна да работи. Асуман се опитва да сваля хърватина. Той й разяснява, че е разбрал за снимките. Асу гледа да изчезне, но Дамир я принуждава да се разбира добре с Хазал, иначе ще я убие.

Дамир събира персонала на заведението. Преназначава бармана като управител, а праща Азра зад бара. Асистентката се опитва да разбере какво се е случило, за да получи такова наказание. Дамир й казва, че Асуман я е издала.

Озан се опитва да настрои сестра си срещу Джихан.

Хазал вижда Асу във фирмата. Вдига скандал на леля си, като я заплашва да я изгони с охраната. Асумн й казва, че Джихам я назначил на работа. Хазал не може да повярва.

Кериман си справи селфи с Джансу. Хазал моли майка си да уволнят Асуман. Дилара успява да убеди двете си дъщери, че ако сестра й е пред очите им, ще могат да я контролират.

Озан не може да се прибере в хотелската си стая. От рецепцията му казват, че баща му се е разпоредил да освободят стаята му. Озан звъни от хотела на дядо си, но вдига Екрем. Старецът разбира, че Рахми е свекър на Дилара. Двамата се скарват. Екрем не иска повече да има нищо общо с Рахми, заради Дилара.

Джихан идва във фирмата. На входа на заведението вижда Асу да пие чай. Веднага вика управителката и прави забележка, че не се е погрижила за Асуман. Йълдъръм казва на Джихан, че Озан е играл комар в казиното и е подписал разписка за 70 хиляди.  Джихан е уволнил Озан от фирмата. Асуман подслушва разговора им.

Джихан се обажда на Йозкан, ако Озан се появи при него да го наглежда.

Екрем търси журналистите, които са взели интервю от него, но не си спомня имената им.

Хазал отпраща секретарката си и излиза от офиса. Дамир я посреща в нейната кола. Отново е подготвил страхотна изненада за любимата си.

Екрем идва в заведението на "Дарк Блу" и иска среща с Джихан. Бизнесменът го приема. Екрем му съобщава, че е родният баща на Дилара. Джихан е изненадан. Екрем му казва, че Рахми го е измамил и той е оповестил пред журналистите истината за Дилара. Моли Джихан да спре репортажа и припада в офиса.

 

 

Източник: Теленовелас

Последна промяна на Вторник, 13 Юни 2017 18:51

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ