phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", КАКВО НАУЧАВА ДИЛАРА ОТ МЕДИИТЕ?

Оценете статията
(0 гласа)

Озан споделя с Йозкан, че се е скарал с баща си. Младежът си мисли, че няма да се сдобрят. Моли да остане в сервиза, докато си намери работа. Йозкан предлага младежът да му погостува. Кериман го посреща с радост.

Джихан откарва Екрем в болницата. Лекарите му казват, че старецът е болен от рак. Екрем заявява, че вече е към края на житейския си път и ще остави на Дилара цялото си състояние. Настоява Джихан да спре репортажа.

Джихан съобщава на Рахми, че Озан е поискал да напусне и той се е съобразил с желанието на сина си. Рахми отрича, че познава журналистите. В това време по телевизията започва репортажа.

Дилара гледа предаването и онемява от ужас.

Рахми и Джихан се скарват отново. Бизнесменът гони стареца от хотела. Дилара му звъни. Пита го дали е гледал новините и го вика да дойде в имението.

Дамир отново изненадва Хазал. Подарява й картина с нейния образ.

Дилара е изумена. Джихан я успокоява. Казва й че Екрем не е лош човек. Искат да проверят всичко.

Рахми отива у Кериман. Озан го пита дали всичко е наред. Рахми разказва, че са се скарали с Джихан, но изопачава скандала, че всичко е станало заради Озан. Кериман отново започва да флиртува с Рахми. Йозкан ги кани да останат в неговия дом.

Джихан продължава да убеждава Дилара, че има голяма вероятност Екрем да казва истината. Дилара е изтощена и не иска да се занимава с това. Спомня си как нейните родители са се държали лошо с нея. Жената е объркана. Джихан я подкрепя.

Асуман трябва да става рано за работа. Не й харесва това. Отива в хола и вижда на дивана седнал Дамир. Хърватинът я разпитва какво става във фирмата. Асуман му разказва за отношенята между Озан и Джихан.

Озан прочита във вестника за бащата на Дилара. Рахми им разказва за Екрем.

Дамир плаща на Асу за информацията, но настоява тя да се сдобри с Хазал.

Азра дебне край къщата и вижда шефа си да излиза от дома на Асуман. Азра притиска лелята. Асуман се опитва да привлече Азра на своя страна срещу Дамир и Хазал.

Хърватинът поръчва Азра на свой приятел.

Адвокатите на Харун прочитат завещанието на Харун. Цялото му състояние е разпределено между Дилара и Аллаз, а акциите на холдинга са продадени на Озан преди два месеца. Адвокатите нямат идея как е станала продажбата, но Озан и Дамир са партньори.

Джихан се среща с хърватина. Иска да купи акциите, но Дамир не иска да ги продаде. Джихан се ядосва и си тръгва.  Дамир казва на Явуз да намери Озан.

Явуз пристига в сервиза и отмъква Озан. Йозкан не успява да изпълни заръката на Джихан.

Някакви коли следят Явуз. Той натиска газта, за да избягат. Озан е в недоумение. Две коли препречват пътя на Явуз и Озан. От едната слиза Дамир.

При един инцидент Джихан се среща с приятелка от детството...

 

Източник: Теленовелас

 

Пролет

prolet-8
Image Detail
Parva-prole...
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ