phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 10 Октомври 2017 16:39

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - КОЙ СЕ ОПИТВА ДА УБИЕ ЙИИТ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Иджлял, Синан и Мерт гледат филм. Иджлял е на мнение, че Мерт трябва да ляга и отива да повика Нур от пристройката. В същото време Нур и Йиит продължават да спорят, като той ѝ заявява, че ако още днес не спре този сватосване, ще се погрижи още утре самият той. Иджлял ги вижда и пита Нур какво е станало, а Нур се оправдава, че Йиит я е викнал, за да отиде при Мерт. Йиит излиза с колата и отива на брега на морето, за да излее всички свои чувства.

Докато Нур говори с Иджлял, Елмаз я вика, за да изпрати гостите си. Иджлял е доволна от факта, че Нур ще се задомява. Нур влиза в пристройката и заявява на всички, че няма да се омъжва. Майката и бащата на Хайдар мислят, че доста са притиснали момичето и ще дойдат да говорят друг път. След като си тръгват Нур заявява на Хафизе, че за нищо на света няма да я накарат на сила да се омъжи за Хайдар.

На следващата сутрин на закуска Иджлял намеква пред цялото семейство, че Нур ще се омъжва. Айтюл е доволна, а Мерт я пита дали ще го изостави. Йиит е бесен и излиза набързо. Той пресреща Таяр на входа на имението и го предупреждава повече да не се весва, освен ако той не го е повикал. Таяр си тръгва, а Хафизе пита Йиит каква вина има Таяр, за да го изгонят от имението. Йиит ѝ отвръща, това е между тях и да не се бърка.

Назан и Айтюл се срещат в хотела, в който тя е отседнала с Джахит. Назан иска по-скоро да се върне в имението и заплашва Айтюл. Майката на Иджлял ѝ отвръща, че Йиит вече знае всичко, а Назан ѝ намеква, че Иджлял не знае коя е Нур.

Емин кара Ярен към университета. Ярен разглежда снимки на гаджето си с друго момиче и се ядосва. Когато слиза от колата го вижда да разговаря с нея и му вдига скандал. Емин също се намесва и гаджето на Ярен се оттегля.

Нур излиза чувствата си в дневник. Иджлял влиза в стаята и я вижда. Когато Нур отива при Мерт, Иджлял отваря и започва да чете. Синан я прекъсва и ѝ прави забележка да не чете чужди работи. Иджлял разбира, че Нур е силно влюбена в някого и ѝ става интересно да разбере в кого.

Джахит чака Йиит да се появи във фирмата. Той си подава оставката, а Йиит я приема. Елмаз го настига и му заявява, че е откачил.

Секретарката на Йиит му доставя подарък от куриер. Йиит веднага ѝ казва да се обади на охраната и да им каже да спрат куриера. Той обаче отдавна си е тръгнал. Когато Йиит отваря кутията вижда три патрона.

Когато Назан разбира, че Джахит е напуснал семейната фирма, му вдига скандал.

В дома на Козан Иджлял е викнала масажистка, за да се отпусне. Тя я пита дали е имала сестра, която гледа на кафе. Иска да разбере повече за тайнствената любов на Нур.

Нур отива при Хафизе и ѝ обяснява, че няма да я омъжат на сила. Айтюл ги чува и влиза в кухнята. Нур ѝ отговаря хапливо, задето се намесва в разговора им.

Нур излиза на двора и започва да плаче. Синан я вижда и се изпуска пред нея за дневника. Нур побягва към стаята, за да го скрие, а Синан я последва и ѝ обяснява, че Иджлял не е искала да го отваря. Помислила е, че е книга и било ѝ станало интересно. Нур скрива дневника в една от завивките в гардероба. Синан признава на Иджлял, че е казал на Нур за дневника. Иджлял е бясна.

Гадателката идва в къщата на Козан. Иджлял казва на Айтюл да повика Нур да ѝ гледат на кафе.

Йиит си тръгва от фирмата. Елмаз го забавя на входа, за да подпише един документ. През това време няколко коли минават покрай тях и започват да стрелят...


Източник:Теленовелас

 

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ