phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 11 Октомври 2017 17:16

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - СТРАХЛИВИЯТ ГОДЕНИК

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Йиит е добре след стрелбата.

Гледачката казва на Нур, че сърцето ѝ пламти от любов. Айтюл се опитва да излезе от ситуацията и кара всички да излязат на въздух.

Хафизе идва и съобщава на всички за стрелбата по Йиит. Пускат новините. Нур се разплаква и излиза. Среща Елмаз и я разпитва. Елмаз ѝ отвръща, че Йиит е добре.

Иджлял иска да отида при Йиит, но Айтюл не ѝ позволява. Йиит дава изявление пред медиите за покушението срещу него. Джахит и Назан също идват в имението.

Йиит се прибира и първа го посреща Нур, която го кача на вратата. Пита го как е и му споделя, че много се е притеснила за него. В същото време идва Иджлял и прегръща мъжа си.

В пристройката Нур казва на Хафизе, че ще каже лично на Хайдар, че няма да се омъжи за него.

Нур се вбесява от държанието на Хафизе и отива да попита Елмаз какво става. Нур подозира, че Елмаз е говорила нещо на леля ѝ. В яда си Нур удря Елмаз. Хафизе влиза и ги ратървава.


Нур отива в имението и среща Йиит. Тя му хваща ръката и го пита дали е добре. Той започва да я гали и я пита дали е плакала заради женитбата. Тя не му отговаря. Докато двамата разговарят в коридора, Иджлял и Айтюл излизат от стаята и виждат как Нур се отдалечава от Йиит.

На следващия ден Йиит отива пред дома на Хайдар и го изчаква да тръгне за работа. Двамата отиват на брега на Босфора. Там Йиит го предупреждава да не се занимава повече с Нур и че тя не иска да се омъжва за него.

Елмаз вика Йиит да отива във фирмата, но той ѝ отвръща, че е зает. Нур се извинява на Елмаз за шамара. Елмаз ѝ казва, че щом я е ударила, нищо добро не я чака.

Йиит отива в един автосалон и си спомня детството с Джахит. Ремонтира една от любимите си коли.

Разие се обажда на Хафизе и ѝ казва, че годеж и сватба няма да има и се отказват от Нур, заради заплахите на Йиит към Хайдар. Хафизе се вбесява и отива в градината при Нур да ѝ и иска сметка. Иджлял и Айтюл чуват разпрата и Айтюл им нарежда да отиват да се карат в пристройката. Не иска да чува викове в къщата.

Джахит също отива в автосалона при Йиит. Двамата братя си прощават и се прегръщат...

Източник: Теленовелас

 

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ