phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 12 Октомври 2017 15:21

КЯМУРАН СЕ СГОДЯВА ЗА КААН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

След разкрасяващите процедури на Севал Султан моли внучките си да й направят снимка, която да публикуват в Интернет. Султан им разказва, че е била влюбена в мъж на име Фърат.

Каан признава на Кямуран, че никога не е имало нито чувства към нея, нито смята да я поиска за своя съпруга.Хюсню посещава Султан и й споделя, че Джемал и Гюл са се венчали. Султан прогонва Гюл от дома. В гнева си завещава кравите си на Юсуф и семейството му.


Фърат, дядото на Айнамах, се завръща изненадващо от Украйна. Поводът е снимката на Султан, която е видял в социалната мрежа.Султан и Фърат се срещат. Той започва да се разпорежда с личния живот на тези около него. Узнава за сватбата между Гюл и Джемал, както и за случилото се между Кямуран и Джемал. Настоява Джамал да се разведе с Гюл и в кратък срок да се ожени за Кямуран.Хюсню пристига в дома на Султан, след като узнава, че тя е завещала кравите на Юсуф. Представя се като новия кметски наместник. Чувайки това, Фърат му извива ръцете, тъй като на младини кметът е сгодил Султан не за него, а за друг мъж. Всички се досещат, че Фърат страда от деменция.

Юсуф крои планове да ожени Кямуран за Каан. Ниязи съобщава на жителите на селото за сватбата на Гюл и Джемал. Каан припада и е приет в болница. Кямуран издебва Ниязи и оповестява, че по нареждане на Фърат Джемал ще разтрогне брака си с Гюл и ще се ожени за нея. Бану се надява, че Каан ще склони да се върне в Истанбул. Каан е против и дори планира да отмъсти на Гюл.


Нуртен и Есма си правят изследване в местна лаборатория. Според резултатите Нуртен е бременна. Дуду и Хюсню посещават Джемал и Гюл. Дуду пада от втория етаж. В същото време Каан безуспешно се опитва да се свърже с Гюл. Тъй като тя не отговаря, той предлага брак на Кямуран. Фърат споделя със Султан, че е добре внучките й да се венчаят за мъже от селото. За Нихал определя Ниязи, без да знае за връзката им. Гюл уверява Нихал, че Ниязи никога не би й изневерил.

Кямуран признава на Севал, че не иска да се омъжва за Каан, защото не го обича. Двете се отправят към къщата на Джемал и Гюл и там Кямуран изпуска обицата си. Ниязи и Нихал подновяват връзката си. Нуртен остава с погрешното впечатление, че Бюнямин и Нихал имат афера.


Източник: "ТвСага"

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ