phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 12 Октомври 2017 16:27

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ЩЕ ИЗНЕВЕРИ ЛИ ЙИИТ НА НУР?

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Вечерта Нур чака Йиит да се върне, за да му поиска сметка за Хайдар. Йиит ѝ заявява, че трябва по-скоро да кажат истината на Хафизе за сватбата им, защото от ден на ден става все по-зле като го крият. Нур отвръща, че Хафизе и Иджлял няма да понесат истината. Йиит уверява Нур, че няма да направи нещо, което не иска. След това я хваща за ръката и двамата се качват в колата. Той продължава да я милва по лицето, а тя не се дърпа.

Иджлял се подготвя за утрешния ден. Тя се гласи за годишнината от сватбата си с Йиит. Чуди се и пита Айтюл дали Йиит ще се сети за него и дали в миналото ѝ е правил изненади.

На следващия ден Айтюл отива при Мерт и нарочно натъртва пред него, че днес майка му и баща му имат годишнина. Детето е радостно, а Нур се натъжава.

Йиит отива при Хафизе и ѝ казва, че не е заплашвал Хайдар, а просто е искал да го опознае, тъй като Нур е специална за него и не иска да се омъжва за човек, когото не обича. Тя е бавачката на Мерт. Елмаз ги подслушва и не вярва на думите му. Тя е сигурна, че между Нур и Йиит има нещо повече.

Назан и Джахит се връщат в имението. Йиит ги посреща, но не иска да разговаря с Назан. Прегръща брат си.

Иджлял и Айтюл подготвят романтична вечеря за Йиит и споделят с Назан и Джахит. Нур ги слуша отстрани, докато храни малкия. По-късно Иджлял я вика в стаята си, за да ѝ помогне в избирането на тоалета.

Вечерта Йиит се прибира, но е забравил за годишнината. Иджлял не му се сърди, а Мерт се затичва към него и го поздравява. Йиит се чувства неловко пред Нур. Иджлял води Йиит в хола и двамата танцуват пред всички. Нур им честити. Иджлял я вика на масата да храни Мерт, докато празнуват. Синан се оттегля, а Мерт иска Йиит и Иджлял да видят изненадата, която са подготвили с Айтюл за тях. След като изглеждат видеото с любими моменти, Йиит казва на Иджлял, че има важна работа и трябва да се оттегли. Отива в кабинета си, а Иджлял побеснява от поведението му. Айтюл има план за вечерта и ѝ го казва. Назан ги подслушва.

Йиит разглежда снимки от сватбата си с Нур в кабинета. Айтюл отива при него и му казва, че трябва да си почине и че знае, че не му е лесно с Иджлял. Съветва го да отиде в хамама и да се отпусне. Йиит ѝ отвръща, че чака Елмаз да му донесе важни документи. Айтюл си измисля, че Елмаз ги е забравила. Йиит отива в хамама, а когато Елмаз идва в имението, Айтюл ѝ казва да остави документите в кабинета на Йиит.

Назан чука на вратата на Нур и ѝ казва, че Мерт си е забравил играчките в хамама и да ги събере и донесе.

Елмаз е в кабинета на Нур и милва снимката му. Тя отдавна е влюбена в него и се пита защо не я забелязва. Тя отваря един от шкафовете и вижда сватбените му снимки с Нур.Йиит се къпе в хамама, а Иджлял слиза при него и се съблича. Тя започва да го прегръща и гали. Нур също слиза за играчките на Мерт и ги вижда двамата. Ядосва се и бута нарочно един от свещниците, за да им провали вечерта. Иджлял излиза и я вижда. Вбесява се и започва да крещи с какво прави ги е наблюдавала. Айтюл слиза да види какво става, а Назан е радостна, че е планът ѝ е проработил.

Елмаз снима с телефона си снимките на Нур и Йиит.

Нур се заключва в стаята си, а Иджлял се качва разярена, за да ѝ поиска сметка.

Източник: Теленовелас

 

Последна промяна на Четвъртък, 12 Октомври 2017 16:32

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ