phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 17 Октомври 2017 14:13

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - РОМАНТИКА , КОЯТО ДАВА НАДЕЖДИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Нур споделя на Ярен, че любовта й към Йиит се е превърнала в омраза в момента, в който е научила за съществуването на Иджлял. Допълва, че за първи път споделя с някого болката си, а Ярен й отвръща, че за първи път чува такава история. Нур я разпитва дали си има половинка и че умее да пази тайна.

Синан се чуди защо Айтюл иска да задържи омразната за нея Нур в имението. Айтюл го пита точно той ли ще й търси сметка. Синан й казва, че се радва, че Нур е тук. Пред това време Назан ги подслушва. Когато Синан отваря вратата вижда Назан. Аюкюл се вбесява, че отново е подслушвала зад вратата.

Айтюл пита Синан какво прави освен да върти интриги. Намеква му да започне работа във фирмата при Йиит, но Синан е против.


Нур благодари на Ярен за разговора. Сестрата на Йиит се качва в колата при Емин. Двамата започват пак да се заяждат.

Нур вижда шофьора на Йиит, който й казва, че я очаква. Нур се качва в колата и тръгва към мястото на срещата.

Йиит намира подслушвателните устройства в кабинета си. След това тръгва за срещата си с Нур. По пътя вижда Елмаз, която без да иска бута снимките от сватбата му с Нур. Йиит не успява да ги види, а Елмаз ги събира бързо.

Нур пристига на морето. На същото място, където с Йиит са се оженили. Той е приготвил романтичен обяд на плажа.

Айтюл чува как Назан отново клюкарства по телефона и се ядосва. Взима го и нахоква отсрещната страна. Назан и Айтюл отново се спречкват.

Назан отива в стаята на Иджлял, кроейки следващата интрига. Намеква й, че Синан е влюбен в Нур и й препоръчва да ги сватоса.

Нур и Йиит се скарват и Йиит й казва да си излее цялата болка. Нур му отвръща, че иска да обърне цялата маса върху него. Йиит я води до постройката, в която са се венчали. Започва да хвърля камъни и да чупи всичко. Нур също го последва и двамата сриват да основи мястото с усмивка на лице. На двамата им олеква...

По-късно сядат и отново разговарят за живота, за Иджлял, за Айтюл и Мерт. Нур понечва да го целуне, но се дърпа бързо и го нахоква. Йиит започва да й се смее и да я дразни, че тя първа е тръгнала да го целува.

Елмаз пише анонимно писмо до Айтюл и в плика праща сватбените снимки на Нур и Йиит. Дъщерята на Хафизе е решила да изнудва майката на Иджлял.

Иджлял отива в стаята на Нур, за да намери дневника и да разбере за Синан ли са били любовните й слова. Обръща цялата стая нагоре с краката, но не намира нищо.

Нур и Йиит се прибират и тя го пита дали всеки път ще се срещат тайно. Йиит се шегува и й казва, че иска да се среща тайно със съпругата си.

Елмаз забелязва, че Нур и Йиит се прибират един след друг.

Докато Иджлял тършува в стаята на Нур, тя се прибира и я вижда. Иска да говори с нея, но Иджлял отново се държи грубо. Нур й заявява, че е права да й се сърди и че й се извинява. Иджлял я пита защо след като я гонят от имението тя не си тръгва. Нур се оправдава, че е дала дума на Мерт. През това време в стаята идва и Йиит.


Източник: Теленовелас

Последна промяна на Вторник, 17 Октомври 2017 14:18

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ