phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 17 Октомври 2017 16:50

"СЕГА И ЗАВИНАГИ"- ЕДНА ЦЕЛУВКА И ЕДНО ИЗНУДВАНЕ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Иджлял отива в стаята на Айтюл и й се подмазва. Айтюл й казва, че не иска да се фокусира върху бавачката, а върху здравето си и Мерт. Да не общува с нея. Иджлял вижда разпратените писма и покани до Айтюл и иска да намери подходящата покана, за да излезе на прием с мъжа си. Най-отдолу е писмото от Елмаз със сватбените снимки на Нур и Йиит. Двете започват да отварят и разглеждат всяко едно.

Назан е гладна и нетърпелива. Тя нарежда на Нур да отиде в кабинета на Йиит и да ги извика с Джахит. Нур не й обръща внимание и се прави, че не я чува, докато храни Мерт. Назан се ядосва, а Ярен се подсмива.

Звънят на Джахит от строителната площадка и му съобщават за инцидент и загинали хора. Йиит веднага отива на мястото да разбере какво се случва. Таяр е един от ранените.

Иджлял стига до последния плик със снимките и тръгва да го отваря. От кабинета чуват виковете на Йиит, който тръгва към строежа. Иджлял и Айтюл не виждат снимките, които се разпиляват на леглото.

Иджлял отново е зле заради Йиит. Айтюл й дава лекарство, но майката на Мерт иска да звънне на мъжа си, за да види какво става. Айтюл отива да вземе телефона от стаята си и вижда снимките на леглото си. Прочита бележката и решава, че Нур я изнудва. Скрива снимките и тръгва бясна да я намери и поиска сметка. Иджлял обаче я пресреща и се усъмнява.


Нур е в пристройката при Елмаз. Нур прегръща братовчедка си и иска да се сдобрят. Тя е нервна заради Йиит и снове из стаята. Елмаз нарочно й намеква, че няма за какво да се притеснява и че Таяр е добре. Нур излиза навън.

Айтюл разбира от Ярен, че Нур е отишла в пристройката и се запътва натам. Двете с Нур се разминават, тъй като Нур чува колата на Йиит и отива да го разпита какво е станало и дали е добре. Йиит подозира, че всичко е саботаж, но обещава на Джахит, че няма да се разправя с никого, докато не излезе официалния доклад от полицията.

Айтюл отива в пристройката и крещи името на Нур. Елмаз я чува и слиза долу. Открито й заявява, че знае за Нур и Йиит и че тя я изнудва.

Синан е при Иджлял, която го пита дали Йиит се е прибрал. Синан му звъни и поглежда през прозореца, че колата на Джахит е отпред. Слиза да го извика, но заварва как Йиит и Нур се целуват. Иджлял е по него и Синан я дръпва, за да не стане свидетел на романтичната сцена между съпрузите.

Елмаз иска няколко неща от Айтюл, за да не разкаже на Иджлял за женитбата на Нур и Йиит. Айтюл я хваща за косата и започва да я скубе, но като разбира, че няма да излезе на глава с нея, й обещава, че ще се опита да преведе необходимата сума по сметката, но за другото ще й трудно.

 

Синан слага Иджлял да спи и тръгва да търси сметка от Йиит. Назан разбира, че знае и го затваря в кабинета, където му предлага да измисли необходимия план, за да изгони Нур от имението, без Иджлял да разбере за връзката на Нур и Йиит. Намеква му да започне да я сваля и че е интересчийка. Ще се прехвърли бързо от Йиит на него. Накрая Йиит сам ще я изгони, като разбере, че Синан и Нур имат връзка.

Източник: Теленовелас


Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ