phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 18 Октомври 2017 10:01

АМИНЕ НАРЕЧЕ МЕСУТ ЙОЗИЛ "МОЯТ СУЛТАН" И МУ ПОДАРИ БРОЕНИЦА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Амине Гюлше изненада със скъп жест своя любим Месут Йозил, който на 15 октомври имаше рожден ден. Красивата актриса подари кехлибарена броеница на известният футболист. Броеницата е ръчна изработка и струва 30 хиляди турски лири Месут Йозил навърши 29 години и беше наречен от Амине, „моят Султан”.

Звездата на Арсенал получи голяма изненада за рождения си ден. Амине организира тържество в резиденцията на Месут Йозил в Лондон, която струва 150 милиона турски лири. На тържеството присъстваха всички роднини и близки на звездната двойка.


Запознати твърдят, че актрисата е мислила дълго с какво да изненада своя любим,  с когото живеят в къща с  8 спални, плувен басейн, салон за красота, театрална зала. Месут Йозил много харесва ръчните изработки на старите турски майстори. На броеницата е отбелязано, че е направена от Искендер Уста.

Всички бяха впечатлени от подаръка на Амине. Майката на Месут Йозил Гюлизар Йозил каза за красивата моделка : „Амине е толкова красиво и внимателно момиче, щастлива съм, че тя ще бъде моя снаха”.


 

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ