phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 19 Октомври 2017 15:21

"ГРАДСКО МОМИЧЕ" - ГЮЛ И ДЖЕМАЛ ПРЕДИЗВИКАНИ ДА РЕВНУВАТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

След като възобновяват връзката си, Нихал моли Ниязи да не напуска селото. Той се съгласява и след много премеждия двамата успяват да оттеглят молбата му за напускане. Без да знае за настъпилата промяна, Хюсню репетира речта си за встъпването в длъжност на кметски наместник. Новината, че Ниязи ще продължи да работи в селото, дълбоко го натъжава. Виждайки това, Джемал и Гюл решават да помолят Султан да промени решението си да върне кравите на Хюсню. Тя отказва и Гюл напуска дома й обидена.

Джелял продължават да търси работа извън селото, за да подпомогне семейния бюджет, след като Хюсню се оказва без доходи.

Каан и Бану купуват избраното имение. При плащането Бюнямин успява да вземе 40 000 лири от приготвената сума.

Севал споделя с Кемуран, че Каан се жени за нея, за да накара Гюл да ревнува. На свой ред Кемуран също признава, че не изпитва чувства към Каан, а към Джемал.


Кемуран не намира обицата си никъде и двете със Севал решават да претърсят къщата на Джемал. Издебват, докато Гюл е в селото, и влизат в двора. Неочаквано Гюл се завръща и забелязва Кемуран, тичайки, да напуска къщата. Гюл за почва да се съмнява, че Джемал й изневерява. Споделя подозренията със сестра си, която потвърждава, че това е възможно. Джемал научава, че Гюл е напуснала дома му разплакана. Посещава Султан, за да я потърси. Успява да убеди Гюл, че не й изневерява. След като ги вижда заедно, Кемуран решава да прибегне до крайност, за да ги раздели. Пише съобщение на Джемал, в което го уверява в чувствата си. Гюл прочита написаното и решава да си отмъсти. Посещава Каан и му връща обицата на Кемуран, като му разказва, че я намерила в леглото на Джемал. Каан и Бану развалят годежа с Кемуран. Джемал узнава за постъпката на Гюл и открито демонстрира неодобрението си.

Султан забелязва близостта между Нихал и Ниязи. Обижда я недоверието, което и двамата изпитват към нея.

Каан започва отново да ухажва Гюл. Това е повод Джемал да се сбие с него на центъра на селото. Ниязи решава да разреши спора им и споделя истината за изгубената обица на Кемуран. Каан и Кемуран се сдобряват. Признават, че бракът им ще бъде по взаимно съгласие, само за да накарат Гюл и Джемал да ревнуват.

Кметът на града се среща с Хюсню и Джемал, за да обсъдят проект за развитие, в който Гюл ще има ръководна роля. Юсуф и Бюнямин подслушват на вратата, но са разкрити.


Източник: "ТвСага"

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ