phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 06 Ноември 2017 14:29

"СЕГА И ЗАВИНАГИ"- ТАЙНАТА НА НУР Е РАЗКРИТА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Иджлял разбира, че Нур е бременна. Започва да я разпитва. Нур не иска да каже кой е бащата на бебето.

Йиит иска обяснение от Елмаз. Тя припада. Първоначално Йиит не й вярва, но се появява Таяр.Тогава Йиит му казва да я прибере вкъщи. Елмаз казва, че й се вие свят. Йиит казва на Таяр,че ще чака Елмаз да се свести.

Иджлял продължава да настоява кой е бащата на детето. Нур отговаря, че не може да й каже.

Елмаз продължава да гледа през прозореца. Йиит настойчиво я чака. Елмаз е много притеснена, но не иска да се види с Йиит. Таяр отива при господаря си и започва да го лъже, че ще я води на лекар. Йиит казва, че той ще закара Елмаз в болницата.

Джахит излиза и пита брат си дали ще ходи във фабриката. В това време се появява Елмаз. Йиит й  нарежда да се качи в колата му.

Иджлял се опитва да убеди Нур да каже кой е бащата на детето. Обещава на момичето, че няма да съобщава на Йиит и на Айтюл. Иджлял предлага Нур да направи аборт. Тя не иска помощта й защото е решила да роди бебето. Иджлял настоява. Нур отговаря, че това не е решение за нея.

Айтюл влиза в стаята на бавачката и чува разговора между двете. Като разбира, че дъщеря й  знае за бременността, старата тихо се измъква. Иджлял казва на Нур да си почине, но после щесе върне отново, за да продължат разговора си.

Иджлял казва на майка си, че иска да помогне на момичето. Айтюл не е съгласна. Иджлял се мотивира да открие кой е бащата на детето.

Йиит настоява пред Елмаз да му разкаже откога знае и върти всички тези номера. Елмаз си признава. Йиит я пита какво лошо е видял от нея. Тогава тя му признава чувствата си. Джахит чува нейните признания. Йиит не може да повярва. Елмаз признава, че е имала връзка с брат му, защото не е могла да бъде с него. Йиит се ядосва и си тръгва. Тя го стига, но той я гони и от фирмата и от имението. Елмаз не може да повярва. Тогава Йиит вижда брат си. Джахит тръгва с колата си, а брат му не може да го спре. Йиит се качва в неговата кола и потегля. Елмаз плаче от ярост, тъжейки за загубата на всичко, което е имала.

Йиит засича брат си. Настоява двамата да поговорят. Джахит казва, че той не е чул нищо ново и си тръгва.

Иджлял продължава да се кара на майка си. Айтюл настоява да не казва на Йиит, защото Нур ще пострада.Назан се интересува какво й е на Айтюл. Подхвърля на Иджлял, че брат й си е тръгналточнооколо историята с Нур. Иджлял се усъмнява дали бавачката не е имала нещо със Синан.

Айтюл слиза и иска обяснение от бавачката. Нур моли старата да си мълчи.

Йиит се прибира. Хафизе го пита за Елмаз. Той отговаря, че дъщеря й е добре и е отишла на пазар.

Докато Назан и Иджлял правят упражнения, Елмаз се прибира. Хафизе я забелязва, че плаче. Влизайки в стаята си, дъщерята на Таяр се нагълтва с хапчета и ляга, чакайки те да подействат.

Йиит си спомня последния си разговор с жена му и съжалява, че не й е повярвал. Йиит отива при жена си. Заварва леля си при Нур. Казва, че иска да каже нещо и на двете. Разказва им какво е направила Елмаз.

Назан се чуди защо Елмаз е плакала. Хафизе и Емин минават покрай тях.

Айтюл е бясна. Заканва се да убие Елмаз.

Хафизе чука на врата на стаята на дъщеря си. Моли Емин да звънне на кака си по телефона. Елмаз обаче не чува телефона си. Хафизе се притеснява. В това време влиза Айтюл, много ядосана. Казва на Хафизе, че иска да говори с дъщеря й.

 

Емин разбива вратата и вижда, че сестра му спи. Хафизе забелязва празното шише от лекарства.Йиит разказва на Нур и леля си, че е разбрал какво е направила Елмаз. Нур продължава да го моли за прошка. В това време се чуват виковете на Хафизе. Линейката е дошла и откарват Елмаз в болница. Нур научава, че братовчедка й се е опитала да се самоубие.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ