phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 06 Ноември 2017 19:17

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ИДЖЛЯЛ НАПАДА ЖЕНА ОТ РЕВНОСТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Карат Елмаз в болницата. Цялото семейство се чуди какво става. Нур научава, че братовчедка й се е опитала да се самоубие.

Нур се информира за състоянието на Елмаз от Емин. Съобщава каквото знае на Йиит.

Богатото семейство отива на благотворителния търг. Иджлял се появява в хола облечена много красиво. Фърат е възхитен и ѝ прави комплимент.

Назан казва пред всички, че продължава да ревнува съпруга си от Елмаз. Йиит я убеждава, че Джахит не е при любовницата си.

На приема папараците снимат Йиит и Иджлял като семейство. Журналистите започват да задават въпроси на Иджлял, а богатите дами ги коментират.

Мерт спи, а Нур му говори за своето бебе. После звъни на леля си, за да й предложи помощта си. Фърат настоява двамата да си поговорят. На Нур й прилошава и побягва. Фърат я кани да излязат навън и да поговорят. Слугинята подслушва какво си говорят двамата, за да докладва на Иджлял. Нур се съгласява да говори с брата на Йиит.


На търга Иджлял ревнува мъжа си от неговата съседка.

Фърат предлага работа на Нур.

На търга Иджлял и русата красавица, седяща до Йиит, наддaват за колата, предоставена на фондацията от Йиит. Тя печели битката и купува дарената от мъжа й кола.

Фърат предлага Нур отново да се снима в реклама. Момичето отказва категорично. Става от масата и отива да си ляга. Фърат я репликира, че в това семейство няма да изживее истинската си любов..

Иджлял продължава да ревнува. Русата дама отива да се запознае с Йиит. Иджлял веднага се присъединява към тях и полива дамата с шампанско. После отвежда жената в тоалетната и я хваща за косата. В това време влиза Назан. В ръцете на Иджлял остава перуката на жената.

Нур продължава да отблъсква Фърат, като му казва, че не му дължи  обяснения. В това време Йиит се обажда и я търси по домашния телефон. Тя не може да говори с него и му отговаря уклончиво. Фърат потвърждава съмненията си за тяхната връзка.

Джахит се напива в една кръчма много самотен.

Нур решава да каже на Йиит за бременността си. Двамата се срещат в зимната градина след благотворителния търг. Йиит казва на Нур, че не й е простил, защото е позирала за тези снимки.

Иджлял разказва как е оскубала блондинката на търга. Фърат отговаря, че е разбрал за нейната любов към съпруга.

Джахит се прибира много пиян.

Йиит пита какво иска да му каже Нур. Тя отговаря, че заради лошото му отношение не може да говори с него.

Джахит крещи. Йиит отива да провери какво става. Вижда брат си в това състояние. Назан веднага се развиква на мъжа си. Йиит го извежда навън. Джахит казва на брат си, че той е неговият проблем, защото живее в сянката на Йиит Козан.

Докато двамата разговарят Нур се приближава към тях. Джахит казва, че е разбрал за любовта на Елмаз. Нур не може да приеме чутото. Йиит се връща при нея. Тя го упреква, че нищо не й е казал. Йиит заявява, че това не е за казване. Нур отговаря, че той не заслужава това, за което е искала да говори с него и се прибира ядосана в стаята си.

Айтюл сънува кошмар, че дъщеря й е умряла. Тогава решава да не позволи детето на Нур да се роди.


Източник:Теленовелас

Последна промяна на Понеделник, 06 Ноември 2017 19:21

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ