phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 08 Ноември 2017 18:42

"СЕГА И ЗАВИНАГИ"- ИДЖЛЯЛ СЕ ЧУДИ, ПРИ КОГО Е БИЛ ЙИИТ В БОЛНИЦАТА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Мерт пита баща си дали му е сърдит, защото Нур е паднала за да го спаси. Момчето забелязва, че и Йиит плаче.

Айтюл разказва на Фърат как Йиит се е развел с Иджлял и после, че се е оженил за Нур. Старата забелязва как младежът е доволен от този развод, защото е влюбен в Иджлял. Фърат заявява на Айтюл, че е омъжила дъщеря си за мъж, който никога не я е обичал. Пита Фърат дали е готов да премахне Йиит, за да се добере до Иджлял. Той отговаря, че старата не го познава и че за него Йиит не е враг. Айтюл смята, че Фърат мрази братовчед си.

Иджлял идва в съзнание. Айтюл отново се прави на загрижена. Иджлял се ядосва, че старата мърмори. После пита майка си как се е натровила. Айтюл не казва нищо.

Една светска журналистка предлага да снимат семейство Козан за корицата на списание.

Елмаз си стяга багажа. Хафизе също предлага да си заминат. Елмаз настоява родителите й даостанат в имението. Елмаз се надява, че докато родителите й са тук, тя ще може да ги посещава и така няма да я забравят.

Мерт си рисува, а Йиит си спомня думите на своята любима и разсъждава върху тях. Детето е нарисувало бавачката си, като негов спасител.


Йиит отива в стаята на Нур. Тя спи. Той я завива с много нежност. Започва да й говори, питайки я защо. Взима от ръцете й снимките на нероденото си дете.

Йиит вдига скандал на Таяр, че е забравил стълбата опряна на дървото.

Изписват Иджлял от болницата. Тя забелязва,че Фърат е в болницата. Иджлял пита майка си дали са казали на Йиит и се ядосва като разбира, че мъжът й не знае какво се е случило с нея.

Хафизе моли Йиит да прости на Елмаз. Той я пита дали познава неговата справедливост. Хафизе продължава да го моли за снизходителност.

В това време Иджлял се прибира. Разказва на Йиит какво й се случило. Мерт носи портрет на Нур и разказва на майка си, че бавачката го е спасила. Иджлял разбира, че двете с Нур са били в една болница, но Йиит е бил при бавачката, а не до нея. Иджлял пита как е бебето на Нур. Йиит се прави на изненадан.

Мерт вижда, че Нур спи и тихо оставя до главата й рисунката си. Иджлял влиза, но детето я предупреждава, че Нур спи. Иджлял я събужда. Нур й казва, че е загубила детето. Иджлял отново се опитва да разбере кой е бащата на детето. Айтюл подслушва. Йиит също се приближава. Иджлял се опитва да успокои Нур.

Айтюл разказва, че Нур не е искала да му каже. Йиит се съмнява, че леля му може би е искала да навреди на бебето му. Айтюл съобщава, че Фърат е научил истината.

Иджлял говори с Фърат. Той отговаря, че я гледа със съжаление. Иджлял се ядосва. Държи му сметка защо я съжалява.

Айтюл настоява Йиит да изгони Фърат. После му казва, че разбира болката му и ако детето му е щяло да се роди, то старата е щяла да го обича. В това време Иджлял влиза в стаята. Айтюл отговаря, че се е скарала с племенника си.

Джахит става от сън. Пита брат си защо е тъжен. Йиит му казва, че е загубил нероденото си дете. После разказва на Джахит какво е станало.

Йиит казва, че не може да подаде ръка на любимата си, защото тя е скрила от него, че е бременна.Елмаз си тръгва. Джахит я вижда и пита брат си дали тя наистина си заминава.

Нур продължава да скърби и търси снимките. Айтюл я вижда. Казва на момичето, че Йиит е взел двете снимки, но тя ги е разделила, за да има по една за двамата. Нур се ядосва и гони Айтюл от стаята...


Източник: Теленовелас

Последна промяна на Сряда, 08 Ноември 2017 18:51

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ