phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 12 Ноември 2017 16:41

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - НУР ИЗНЕНАДВА ЙИИТ, А ТОЙ Я УНИЖАВА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Иджлял изпраща Йиит. Нур ги вижда заедно и се съгласява да бъде модел на Фърат.

Списанието е излязло. Снимките на щастливото семейство са на корицата. Йиит се връща, а Иджлял иска да го посрещне на летището.

Нур си е взела отпуск като бавачка.

Снимките за рекламата на фирмата на Йиит вървят. Джахит оглежда всичко и си мисли, че е много натруфено. Йиит се появява в студиото. Двамата братя отиват да се видят и да пият кафе.

Докато е бил в чужбина Йиит си е мислил за Нур. Решил е да се сдобрят с жена си и да си простят. Йиит се чувства виновен. Запазил е стаи на всички в хотела след презентацията, за да може да остане насаме с Нур.

Откриването върви чудесно. Фърат отива да доведе рекламното лице на форума. Иджлял започва да ревнува.

а сцената се появява Нур, обвита в дим и забулена. Тя започва да представя моделите на автомобилите. Когато си открива лицето всички са изненадани. Йиит отново е бесен. Иджлял недоумява. Публиката обсипва с аплодисменти новото рекламно лице на фирмата.

Джахит се опитва да успокои брат си, за да не реагира остро пред хората. Иджлял също е много изненадан и не вярва, че бавачката е станала лице на фирмата. Започва да държи сметка на Йиит.

Фърат кани братовчед си да излезе на сцената. Нур е много притеснена. Йиит излиза, но Иджлял се ядосва, че той отива при Нур.

Елмаз злорадства и гледа видеото на телефона си. Оплаква се на майка си, че Фърат е епредложил работа, но не я е потърсил. В това време в едър план на екрана се появява Нур...

Йиит произнася реч, в която разказва, че цял живот се е борил и е спечелил, за да живее, защото никога не е имал друг избор. После представя Фърат със сарказъм. В яда си блъска братовчед си на земята. Виждайки Нур, Йиит казва, че фирмата има само едно рекламно лице и това е той.

Айтюл се радва, че Нур се е изложила достатъчно.

Елмаз не може да си намери място от злоба. Хафизе също вижда снимките. В това време Таяр отива при тях. Елмаз се оттегля, Хафизе също си тръгва.


Иджлял вече не може да търпи, че Йиит дава интервю на журналистите. После вика Нур да се снимат за пресата. Нур слиза много притеснена. Йиит й казва, че тази нощ ще разбере всичко...

Иджлял излиза от залата бясна от ревност.

Фърат успокоява Нур. Момичето е много разстроена. Той я пита ще продължи да работи за него. Тя потвърждава обещанието си.

Иджлял слуша какво коментират светските дами. Ядосва се, че те я обиждат. Нервите на Иджлял не издържат и се нахвърля върху клюкарките. Айтюл се намесва и предотвратява скандала. После успокоява дъщеря си.

Йиит е много гневен. Ядосва се още повече от вниманието, което всички отделят на Нур. Назан също завижда. Джахит едва я успокоява.

Иджлял се кани да говори с Нур. Йиит се намесва и прави забележка на бившата си жена. Айтюл отвежда племенника си. Той й казва, че трябва всички да останата в хотела, а той ще се върне в имението.

Иджлял упреква бавачката, че това не е нейната вечер, а на семейство Козан, които са собственици на фирмата.

Айтюл поздравява Нур за това, че е постигнала за раздялата си с Йиит повече, отколкото старата би сторила...

Фърат и Нур се оттеглят тихо. Йиит ги гледа лошо. Иджлял продължава да се заяжда с момичето.

Нур казва на Фърат, че вече не се страхува от среща с Йиит.

Иджлял настоява да се прибере с Йиит. Айтюл я спира. Назан казва, че между Фърат и Нур изглежда има нещо ...


Нур подозира Фърат, че има някакви лоши помисли към Йиит. Казва му, че ще продължи да работи с него, но няма да позволи да я използва срещу Йиит. Фърат отговаря, че не е враг на братовчед си.

Йиит ги застига по пътя. След кратка гонка хваща Фърат за гушата. Пита го защо е направил жена му за посмешище. Тогава Нур предизвиква съпруга си. Йиит заявява, че повече няма да й отговаря, докато тя не се смили и не му поиска прошка. Нур му казва, че нарочно е направил скандала, за да я накаже. Тя заявява, че също ще чака той да й се обясни и да се държи нежно с нея, но дотогава ще работи като модел, защото вече не е онова объркано момиче от имението...

Източник: Теленовелас

 

Последна промяна на Неделя, 12 Ноември 2017 18:11

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ