phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 13 Ноември 2017 16:58

АМИНЕ ГЮЛШЕ: КАТО МАЛКА ЖИВЕЕХ КАТО ПРИНЦЕСА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Амине Гюлше, която стана известна с ролята си на Нур в „Сега и завинаги”, тези дни даде интервю за списанието Samadan plus, в което отговори на въпроси, свързани с актьорството, личния  си живот и семейството.

-Като всяка жена, вероятно и Вие обожавате обувки? Какви обувки са най-често срещаните във Вашия гардероб? Колко чифта обувки имате?

-Кой не обича хубавите обувки? Но нека моите предпочитания си останат за мен, нека те бъдат моята тайна...От както станах лице на Deihman, броя на обувките ми се увеличи. Аз си избирам обувките, съобразно мястото, което ще посетя, обувки с високи токчета на официални мероприятия и обувки в ежедневието – с плоско ходило.

-Как се отнасяте към модата? Как бихте охарактеризирали своя стил? Кои са любимите Ви марки?

- Не следя особено стриктно модните тенденция. Когато намеря нещо, което ми отива, си го купувам. За мен най-главното е да се чувствам комфортно в този стил. В ежедневието си се обличам спортно, дънките са най-често срещаните в моя гардероб. Но когато се обличам официално се обръщам към следните дизайнери : Рашит Багзъбаглъ, Йозлем Сюер, Нихан Пекер, Бурче Бекрек.

-През 2014 година Вие спечелихте конкурса „Мис Турция”. Можете ли да се върнете към онзи момент и да опишете своите чувства?

-Разтърсващ момент. Тогава изпитах голяма гордост. Да представиш Турция на международен конкурс, това е голям отговорност. Много пъти съм разказвала тази история, но ще я разкажа още веднъж.Мама попълни анкетата и ме извикаха на кастинг. Пристигнах от Измир в  Истанбул и влязох в 20-те финалистки. След това цял месец живяхме в лагер и това не беше лесна работа,както може да изглежда. Високо ниво на организация и сериозна дисциплина. В някаква степен това ме мотивира да вървя напред.


-Много станаха знаменитости след победата в този конкурс. Кои са за вас пример за подражание?

-Честно казано, много са хората. Да станеш „Мис Турция” е вече успех.

-Вие сте родена и израсла в Швеция. Окончателно ли сте  се преместила в Истанбул или идвате от време на време?

-Аз не мога да прекъсна своята връзка с Швеция. Опитвам се да пътувам възможно най-често.

Естествено е, че тъгувам по Швеция, но и към Истанбул вече привикнах. Аз съм щастлива да бъда тук.

-Разкажете малко повече за своето семейство. С какво се занимават Вашите родители? Колко братя и сестри имате? Те също ли живеят в Истанбул?

-Майка ми е пенсионерка. Тя никога не ме е оставяла сама, нещо за което съм й безкрайно благодарна. Аз имам и брат, който е по-голям от мен . Той е целият ми свят, най-добрият ми приятел.

-Какъв беше животът Ви в Швеция?

-В Швеция премина детството ми. Семейството ме отгледа като принцеса. Всичките ми желания се изпълняваха. След това започнах училище, а в горните класове - вече работа. в Швеция работещите ученици  са нещо съвсем нормално. С една дума, животът ми в Швеция и тук, е прекрасен.

-Каква е Вашата връзка с Швеция? Вие повече шведка ли се чувствате или туркиня?

-Въпреки че израснах в Швеция, семейството ми не ми позволяваше да забравя турските обичаи и култура. Веднъж в седмицата с брат ми посещавахме уроци по турски, а вкъщи никой не говореше на шведски. Аз много обичам Швеция, тя е част от мен, но аз съм туркиня. От Швеция приех възгледите ми за живота. Смятам, че взех най-хубавото от двете култури – шведската и турската.

-И в Швеция ли сте известна?

-Разбира се, както в Турция, така и в Швеция, хората ме познават.Турските сериали се гледат по целия свят. Първият ми сериал „Сега и завинаги” е много  популярен в Близкия изток в Европа и в страните от Латинска Америка. Аз получавам много коментари в социалните мрежи от хора от различни страни.

-Вашият годеж с Месут Йозил предизвика фурор не само в Турция, но също така в Англия и в Германия.Чуждата преса Ви взе на прицел. Напряга ли Ви това?

-Предпочитам личните теми да не ги обсъждам публично.

-Вие все още сте млада, но не можем да не ви зададем въпроса за бъдещето Ви. Искате ли да станете майка? Разбирате ли се с децата?

-Разбира се, както болшинството момичета и аз искам да стана майка. Много обичам децата.

-Какво смятате да правите в бъдеще? Планирате ли да се занимавате с нещо друго, освен с актьорството?

-Бих искала да изиграя във филм, в който да има голям смисъл. Разглеждам различни сценарии, но засега не откривам моята мечта. Една от моите цели е международен успех. Затова посещавам уроци извън граница. Манекенският бизнес не влиза в моите планове. Много дизайнери ми правеха предложения, но аз искам да се съсредоточа върху актьорството.

-В годината, в която станахте Мис Турция, второ място зае Дилян Чичек, а третото Айбюке Пусат. И трите станахте успешни и известни. Какви са Ви отношенията със съперниците? Общувате ли?

-По време на конкурса бяхме съперници, но сега  много се радвам на успехите им.

Успехът беше важен за всички нас.

-Имате много красив глас. Предлага ли ли са Ви да се занимавате с пеене? Може би  в бъдеще  планирате да се качите на сцената?

-Няма да скромнича, аз пея много хубаво и наистина получавам предложения. Ако актьорът има и хубав глас, това му дава преимущество в професията. И своя глас аз искам да използвам  в актьорството, а не на сцената.

-Имате красиви вежди и очи. А какво у Вас най-много Ви харесва?

- Най-много  харесвам своята усмивка. Усмивката украсява всеки, отстранява негативната енергия. Аз се старая да гледам на живота с усмивка.

-Сравняват Ви с една от най-красивите жени в света- Ирина Шейх...

-Хубаво е, когато те сравняват с най-красивите и успешни хора в света. Такива сравнения имаше в първите дни, когато спечелих „Мис Турция 2014” Но след сериала „ Сега и завинаги” започнах да получавам съобщения от много момичета и тогава разбрах, че съм станала пример за някого...

Последна промяна на Понеделник, 13 Ноември 2017 17:16

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ