phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 06 Декември 2017 15:07

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ИДЖЛЯЛ Е С ПАНИК АТАКИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Айтюл казва на дъщеря си да си сложи спирачки и да остави Фърат да оправи нещата. Мерт казва на баща си, че баба му е набила Иджлял. Йиит разговаря с леля си. Тя му отговаря, че в момента Иджлял има чести пристъпи на паник атака. Айтюл продължава да моли Йиит да бъде по-внимателен с бившата си жена.

Йиит отива в стаята на Иджлял. Пита я дали е добре. Тя му се извинява, че е получила пани атака и Мерт се е изплашил.

Детето казва на Нур, че баба му е набила майка му. Тя не може да повярва. Елмаз се чуди защо Айтюл се е ядосала толкова много.

Нур води малкия да вечеря. Среща Йиит и Иджлял под ръка. Момичето пита дали майката на Мерт е добре. Йиит обяснява, че бившата му е имала паник атака, но сега е добре. Двамата подминават бавачката.


Нур излиза на двора. Казва на Фърат, че няма да издаде любовта му. Нур казва, че вече не му вярва. Той ? обяснява, че е на нейна страна и тя трябва да му вярва, защото той единствен желае бракът й с Йиит да процъфти.

Вечерта Елмаз разпитва Нур какво се е случило с Иджлял. Таяр също се ядосва, че все още няма облаги от брака с Козан.

По телевизията излъчват рекламата за семейството, в която се снима Нур. Керем гледа клипа с интерес. После вади снимките на Нур и Йиит.

Емин се гордее с братовчедка си. Хафизе казва, че на племенницата отива да е бременна, въпреки че е само на кино. Нур си спомня случката по време на снимките.

Керем звъни на Нур. Казва, че рекламата му е харесала. Тя му благодари и затваря. Елмаз прави неприлични намеци за братовчедка си. Нур се ядосва и я срязва.Мерт пуска телевизора. Всчики в голямата къща гледат с интерес рекламата. Йиит се ядосва и се оттегля.

Фърат казва на Иджлял, че се опитва да спечели доверието на Нур. Айтюл се намесва и му заявява, че трябва да накара Нур да сгреши.

Иджлял моли Йиит да отидат на почивка. Той й предлага да отидат с леля му. Иджлял не е съгласна и нежно му казва, че ще изчака реда си, за да отидат заедно.

Нур е разколебана. Чуди се дали да не направи опит за сдобряване с Йиит, но се отказва.

Елмаз прибира парите от изнудването. Радва се, че си е уредила живота. После праща съобщение на Джахит, че украинците са престанали да я безпокоят.

Фърат се опитва да разбере от Нур защо са скарани с Йиит. Тя не му дава обяснение.

Източник: Теленовелас

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ