phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 23 Декември 2017 19:21

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - БРЕМЕНОСТТА НА ИДЖЛЯЛ ЩЕ РАЗВЕДЕ НУР И ЙИИТ?

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Любовта между Йиит и Нур отива бракоразводната зала?

Йиит и Нур се радват, че отново могат да бъдат заедно и да изпитат красиви моменти, които да ги направят щастливи. Но всичко това е привидно, защото една новина отново ще разтърси живота им. Иджлял съобщава, че е бременна. Сега за Нур и Йиит изходът е само един – раздяла.

Нур трябва да напусне дома им. Тя се връща при братовчедка си. Йиит се опитва да постигне някакво споразумение с Иджлял, но всичко е напразно. Единственото решение за нея е женитбата й с Йиит.

Планът на Иджлял работи и по отношение на Мерт. Момчето се държи дистанциирано от Йиит. А в училище говори, че преживява психологическа травма.

Нур и Йиит решават да се разделят

Елмас е щастлива и доволна от теста, коxто Джахит е направил и си мечтае за времето, когато и тя ще стане „Козан”. Но Назан не се е отказала от битката, за нея сега всичко започва. Назан държи в ръцете си нов коз. Как ще го изиграе?

Нур смята, че единственият изход е развод. Затова тя трябва да направи първата крачка и да стори нещо, което ще натъжи достатъчно Йиит, за да се съгласи на раздяла. И Нур прави тази крачка.


Иджлял играе перфектно ролята си

Странно нещо е животът. Нур и Йиит се ожениха набързо, а  сега ситуацията им предлага нещо друго, но този път неприятно – развод. Нур не иска развод, но няма друг полезен ход, същото се отнася и за Йиит. Двамата със свито сърце  предприемат това тежко решение.

Близко до тях стоят двама човека. Това са Керем и Иджлял. Керем иска да вдъхне сила на Нур, за да може тя да осъществи този тежък ход  - да се разведе с Йиит. Иджлял, пък, е готова на всичко само и само да разведе Йиит и да го ожени отново за себе си. Тя не се свени да включи в „играта” и Мерт.

Айтюл иска дъщеря й да абортира

Когато Айтюл научава, че дъщеря й е бременна, тя получава сърдечна криза. След като идва на себе си в болницата, тя прави план, как да убеди дъщеря си да направи аборт. Първо опитва с добро, което не помага, след това я заплашва, но и този метод не работи.

Йиит усеща, че нещо се готви зад гърба му от Фъраг, Айтюл и Иджлял. Но  мислите му са заети с Нур и важни подробности убягват от вниманието му.

Йиит се мъчи да да убеди Нур, че не би се отказал от нея при каквито и да е обстоятелства.


Назан иска още един тест за бащинство от Джахит, след неуспешния първи

Йиит се мъчи да да убеди Нур, че не би се отказал от нея при каквито и да е обстоятелства. Но реалната обстановка поднася непреодолими ситуации, които сочат раздяла. По всичко личи, че предстои развод.

Елмаз се чуди как да накара Джахит да направи още един тест за бащинство и тя е напълно убедена, че след известно време ще тържествува.

Неуредиците, които се случват наоколо, хвърлят професионалния живот на Нур в пълна бъркотия. Керем, както винаги стои плътно зад Нур. Йиит обаче пречи по всякакъв начин на ситуацията и бъркотията става още по-голяма.

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ