phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 03 Януари 2018 09:59

"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ИДЖЛЯЛ СЪОБЩАВА, ЧЕ Е БРЕМЕННА, НУР ИЗГОНВА ЙИИТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Елмаз търси да вземе генетичен материал от Джахит, за да направи ДНК теста. Тъкмо взима четката му за зъби и Назан я хваща. Следва скандал. Джахит се намесва, а Елмаз се заканва да разкаже всичко на медиите и да раздуха скандала с бременността. Назан умира от страх. Джахит казва на жена си, че ще си направи истински тест, за да опровергае твърденията на Елмаз.

Керем изчаква Нур да излезе от агенцията, за да се срещне с нея, но не му достига смелост да я спре.

Учителката препоръчва на Йиит да се свърже с психолог, който да помогне на Мерт.

Нур се прибира в новия си дом. Керем я проследява.

Йиит прибира детето в имението. Мерт не е добре. Отказва помощта на баща си за домашните, както и не иска да си играят заедно. Детето поставя условие на баща си да се сдобри с майка му.

Нур е подготвила масата за вечеря и очаква щастлива съпругът й да се върне, но получава съобщение от Йиит, че той ще остане в имението, докато Мерт заспи.

Йиит разбира, че бившата му жена манипулира детето и настоява двамата да поговорят. Айтюл го моли да остане за вечеря. Йиит вдига скандал на леля си. Тя му обяснява, че това е война и че ще защитава дъщеря си. Йиит заявява, че вече съжалява, че се е доверил на двете с Иджлял, а те са му забили нож в гърба. Йиит обвинява Иджлял за взрива на яхтата.

Иджлял отказва на бившия си съпруг да разговарят. После тя напада Йиит, обвинявайки го, че той е виновен за всичко. После му съобщава, че нищо не е казала на Мерт. Йиит я моли да държи детето далеч от техните проблеми.

Когато Йиит се прибира вкъщи, вижда, че Нур е заспала, докато го е чакала. На сутринта се извинява на жена си. Тя проявява разбиране заради детето. Нур му казва, че има доверие на съпруга си и той трябва да е търпелив лошите неща да преминат.

Иджлял се ядосва, че не е забременяла. Обажда се на лекаря, че все още не е забременяла. Той отговаря, че все още е рано да се разбере.


Елмаз отива при Нур, след като Йиит тръгва за работа. Нур обяснява на братовчедка си, че е говорила с Йиит, но все още няма резултат. Елмаз недоволства. Нур й дава пари. Елмаз пак недоволства. Казва на братовчедка си, че вече е решила какво ще прави. Иджлял и Йиит са на консултация при психолог заради Мерт. Иджлял изслушва специалистът студено, но след като двамата излизат отново започва да крои тайните си планове и да се преструва на жертва. Йиит я пита защо са катастрофирали. Какъв е бил техният брак. Тогава припомня, че във вечерта на катастрофата ѝ е казал, че иска да се разведат.

Керем отново наблюдава как Нур обзавежда новия си дом. После звъни на Иджлял и иска двамата да се видят, за да поговорят.

Иджлял закъснява за срещата. Керем вече съжалява, че се е обадил. Иджлял съобщава на Керем, че има новини. После тя му обяснява, че скоро Йиит и Нур ще се разделя.

Изминава една седмица, през която Нур и Йит са щастливи в новия им дом. Иджлял си пие лекарствата, за да забременее и настройва Мерт срещу баща му.

Двамата съпрузи очакват Мерт да им гостува. Нур е малко притеснена.

Джахит получава призовка за дело, заведено от Елмаз. Тя се появява в този момент и Джахит й вдига скандал. Таяр се намесва. Джахит се ядосва и тръгва към фирмата.

Керем продължава да наблюдава Нур. Тя излиза и го вижда. Санджактар слиза от колата. Оправдава се, че колата му се е развалила.

Джахит казва на брат си, че Елмаз е завела дело. Йиит му обяснява, че ще се погрижи. Моли брат си да направи този тест, защото само така ще може да спре Елмаз.

Джахит се съгласява да направи тест за бащинство, при условие, че никой няма да знае и че ще отидат при лекар, който той ще избере.

Вечерта Йиит води Мерт в новия си дом. Детето отново се противи. Нур ги посреща. Мерт отказва да се храни и да контанктува с бившата си бавачка. Дърпа покривката и събаря всичко от масата, като заявява, че Нур е откраднала баща му. Йиит е изненадан от реакцията на детето.

Иджлял си прави тест за бременост. Резултатът е положителен.

На сутринта Йиит се опитва да успокои жена си. Иджлял идва в дома на Йиит. Тя съобщава пред двамата, че е бременна...

Нур не може да повярва. Иска обяснение от съпруга си. После заявява на Иджлял, че е невъзможно да е бременна от Йиит. Иджлял я изслушва и си тръгва. Нур не вярва и мисли, че Иджлял е полудяла. Йиит обаче си мълчи. Накрая той си признава. Нур му удря шамар.


Иджлял съобщава на Керем, че Нур има нужда от него.

Йиит се опитва да обясни Нур, че нищо не си спомня. Тя събаря всичко в къщата и гони Йиит от живота си.

Керем отново е унесен и си мисли за Нур...

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ