phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 01 Май 2018 10:07

СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ ЗА ПРИНЦЕСА АМИНЕ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Амине Гюлше е обект на голямо внимание от страна на Месут Йозил, който я глези по всички възможни начини. Не случайно миската заяви, че се чувства и живее като принцеса.

На 25-годишния й рожден ден Месут бе украсил имението си със сърца и свещи в чест на Амине. Според запознати, тя е получила подаръци бижута със скъпоценни камъни, специално поръчани за нея, има и други изненади, които са много лични, и двойката не ги коментира.

Месут не се скъпи и подготвя дом за Амине и в Истанбул, на цена около 9 милиона долара. Двойката го избира внимателно и иска той да се намира на Босфора.


Отдавна се носят слухове, че Месут, след края на кариерата си, ще заиграе в Галатасарай, така че иска да имат красив дом, не само в Лондон, но и в Турция, където Амине да се чувства също като принцеса и да живее на най-хубавото възможно място.

Мнозина се питат защо Амине е с недотам красивия Месут, но отговорите са  ясни. Коя жена би устояла на такова огромно внимание, каквото Амине  получава от известния футболист?


Пролет

Duranculac ...
Image Detail
Дълбока. Ре...
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ