phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ" - МУРАД ЦЕЛУВА ПРИНЦЕСА ФАРИЯ, ЩЕ ИМА ЛИ ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ МЕЖДУ ТЯХ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Настъпва много специален момент за Мурад и Фария. Мурад за първи път целува принцесата.

Сипахите нападат Естер хатун, като по този начин смятат, че наказват Кьосем Султан. Те приемат, че Кьосем султан ги е измамила с парична компенсация и заграбват няколко съндъка със злато.

Мурад е бесен, той мисли, че Кьосем е устроила нападение над принцесата. Кьосем и Мурад се карат. Кьосем успява да го убеди, че това не е така. Мурад иска да узнае, кой е издал Фария на хората на Папата.

Синан паша се среща с Айше Султан, майката на децата на Мурад и негова наложница, и моля тя да не го издава при никакви обстоятелства. Ако Султана го заподозре, тя да посочи друго име.


Мурад разбира, че Фария е поставила свинската глава в покоите му. Валиде Султан предполага, че принцесата му е завъртяла главата и сина й се е влюбил в нея. Султанът вика Синан паша и го пита за писмото на Аббаз Мехмет паша, относно кралица Катрин. Синан паша съумява да убеди Султана в своята невинност и да избегне разобличението.

Шехзаде Касъм съблазнява едно момиче от харема на Повелителя. Подобни отношения са категорично забранени и разобличаването му може да доведе до смъртна присъда.

 

Силахтар има любовна среща с Естер хатун, въпреки че харесва Гевхерхан Султан. От Естер той научава къде се крие търговката, която е идвала при принцеса Фария в двореца.Заедно с Кеманкеш намират нейното скривалище, но тя е вече мъртва.


 

 

Последна промяна на Вторник, 01 Май 2018 17:47

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ