phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ" - МУРАД ГОНИ ЖЕНА СИ, ЗАРАДИ ПРИНЦЕСА ФАРИЯ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Султанът отива при принцесата. Пита я дали е добре. Казва,че вече е на сигурно място.

Кьосем пита Айше дали е издала принцеса Фария. Любимката отговаря, че няма нищо общо. После си признава. Кьосем я удря и заповядва да я предадат на господаря.

Мурад маже раните на принцесата с мехлем. Тя казва, че майка й я чака. Падишахът заявява, че няма да й подсигури войска. Фария му казва къде се намира майка ѝ.

Кьосем се отказва от решението си. Хаджи ага докладва, че са открили следите на един от ръководителите на бунтовниците.

Силяхтар разпитва Кеманкеш как се справя със султанката. Пашата отговаря, че се справя. Силяхтар го предупреждава да бъде внимателен с Валиде и да му докладва всичко, което разбере за нея.

Кьосем се среща за Кюмрю ага. Разпитва го къде са другите предатели. Той мълчи и по заповед на султанката губи главата си. Кьосем се погрижва за сина на предателя.

Баязид споделя със Синан паша, че султанът е убил отец Лоренцо.

Мурат заповядва на Синан да напише ферман и да го изпрати тайно в Босна.

Кьосем се извинява на принцесата. После я пита дали ще остане в двореца. Султанът изпраща подарък на Фария. Кьосем се изненадва като разбира за това. Принцесата е много щастлива от този жест.

Ахмед казва на баща си, че Валиде е ударила майка му. Атике е поканила принцесата да се запознае със сестра й Гевхерхан. Айше кипи вътрешно. Атике моли принцесата да я научи да се дуелира.

Султанът вика Айше при него.

Принц Селим отива да види конете. Гевхерхан започва да търси детето си. Всички се включват в издирването му.


Султанът пита Айше защо Кьосем я е ударила. После казва, че знае, че тя е издала принцесата. Айше си признава. Султанът я обявява за враг. Заплашва любимката си със смърт.

Силяхтар спасява принц Селим. Гевхерхан му благодари.

Когато султанът изхвърля любимката си се появява Кьосем. Майка му се опитва да защити султанката. Мурад отново се спречква със своята Валиде и заповядва да заточат Айше в Стария дворец.

Атике говори със Селяхтар ага. Пита го защо е извикал Айше. Айше проклина принцесата, обвинявайки я, че заради нея са я изгонили от двореца.

Кьосем се опитва да убеди сина си да прости на Айше. Казва му да помисли за децата си. Кьосем казва на султана къде се крият предателите от спахиите...

Източник: Теленовелас


Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ