phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ" - ФАРИЯ Е НАПАДНАТА,ВАДИ МЕЧ, НО ЕДИН МЪЖ Я РИТА В КОРЕМА И ГУБИ БЕБЕТО, ВИДЕО

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Силахтар обявява на Естер хатун, че техните отношения са приключили. Тя е възмутена, че той я изоставя. Сутринта по време на визитата на Естер в двореца Атике султан иска от нея да прекрати отношенията си със Силахтар и да го остави на мира, в противен случай, тя ще разкаже за това на Кьосем султан. Естер хатун сама разказва на Кьосем за отношенията си като ги нарича чисто прагтматични, той искал от нея някаква информация, а тя го е наблюдавала, за да разбере неговите намерения. В процес на наблюдението тя разбрала, че Силахтар има тайни отношения с Атике Султан.

Кьосем изпада в ярост и иска обяснение от Атике. Тя всичко отрича, но разбира кой е наговорил това на валиде.


Повелителя се отправя на поход срещу метежниците. Неговата войска изтласква в труднодостъпна местност Иляс паша.

Фария отива на пазара. Там тя е нападната от тълпата. Фария изважда меч да се защити, но врагът е многоброен. Един мъж я рита в корема и Фария пада на земята...

Синан паша заема мястото ва абат Корнелиус в ордена на Йерусалимските кавалери.Гюлбахар Султан най-накрая се среща с шейх Ул Ислам. Тя го призовава да се при съедини към метежниците, и да възкачи на трона шехзаде Баязид.

Хаджъ ага казва на Кьосем, че състоянието на Касъм е много тежко.С помощта на Кеманкеш, на нея й се удава възможност да се промъкне и да освободи Касъм. Но разсъдъка на шехзаде вече е размътен. Той казва, че Повелителя е взел решение и той е длъжен да се подчинява, след което се връща в покоите си.

Свързано видео

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ