phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 21 Май 2018 08:53

"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - НИХАН РАЗБИРА ЗА НАМЕРЕНИЯТА НА ЕМИР ДА ИЗВЕДЕ ДЕТЕТО В ЧУЖБИНА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Емир търси бавачка за Дениз и го прави целенасочено пред Лейля. Тя му предава папката с документите. Той подписва с удоволствие договора, без да забележи, че вътре има подхвърлен и друг документ.

Кемал иска да заведе дело за припознаване на детето, но адвокатът не му дава голяма надежда.

Комисар Хакан получава доказателствата и всичко по делото на Озан. Обажда се на Зейнеп, която си е намерила работа. Той й определя среща след като й приключи смяната.

Айхан докладва на Кемал, че Емир знае всичко и се опитва да прикрие следите. Подготвил е иск за обезщетение срещу лекаря. Лейля съобщава, че е дала къщата си на Емир, но е решила да запази акциите. Лейля споменава, че Емир е търсил бавачка за детето. Кемал се досеща, че най-вероятно Емир подслушва телефона на Нихан. Кемал моли приятелката си да се премести при Нихан и дъщеря му.

Асу казва на брат си, че ще заведе дело срещу него и фирмата му, за да получи полагаемите си акции, ако той не й позволи да се вижда с майка си.


Хакан казва на Зейнеп да се премести при него. Тя отказва заради консерватизма на семейството си. Хакан й обещава, че ще продължи тайно разследването на смъртта на Озан. Зейнеп се притеснява. Комисарят показва снимка на болничната стая и я пита дали вижда нещо нередно. Тя не казва нищо, но полицаят й показва, че има едно скъсано копче към доказателствата. То е от болнична униформа, носена от нея по време на убийството. Виждайки всичко това, Зейнеп се съгласява да стане съквартирантка на комисаря.

Ефсане се обажда на Емир и го предупреждава, че Лейля е дошла. Еда ѝ се скарва.

Нихан се среща с Кемал. Той дава чист телефон, за да говорят. Тя казва, че съпругът й е направил капан и тя се е вързала. После я заплашил с убийството на Дениз и разказва на Кемал за случката с детската количка.

Лейля съобщава на Нихан, че Емир търси бавачка за бебето. Тя се досеща, че съпругът й ще ги отведе в чужбина.

Зейнеп се нанася при полицая. Хакан показва жилището си.

Родителите на Кемал му отиват на гости. Фехиме пита сина си дали е научил всичко. Той я упреква, защо е крила толкова време. Майка му го моли да не се занимава с Емир. Хюсеин случайно научава, че има внучка.

Еда предупреждава Нихан да се пази от Ефсане.

Емир се съгласява Лейля да живее у тях. Нихан открива, че камерата е поставена в окото на играчката на детето. Тя разпаря мечето и маха устройството.

Зейнеп и Хакан вечерят заедно. Тя го пита дали има нови доказателства за убийството на Озан. Той казва, че няма, но се съмнява, че Озан е убит.


Асу дава счетоводна справка на Тарък, от която става ясно, че Бану цяла година е получавала пари от Емир.

Хюсеин е притеснен от новината. Кемал твърдо е решил да вземе дъщеря си и казва това на родителите си.

Нихан вдига скандал на Емир, че е поставил камера в играчката.

Асу казва на Тарък, че няма нужда да се кара на жена си, защото и той работи за Емир. Асу започва да изнудва брата на Кемал.

Източник: Теленовелас


Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ