phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 28 Май 2018 17:51

"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - НИХАН СПАСЯВА КЕМАЛ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Нихан казва на мъжа си, че ще оттегли жалбата срещу Кемал. Зейнеп казва на Тарък, че Хакан я държи с доказателства за смъртта на Озан. Нихан свидетелства, че Кемал е баща на детето й го пускат след няколко часа.

Емир побеснява, щом разбира за делото за бащинство. Поръчва на адвокатите да го протакат с години. Зейнеп признава на брат си стореното, което му е попречило да избяга с Дениз. Казва че иска да й вярва, че търси начин да отмъсти на Емир.

Нихан скроява капан на Ефсане – обвинява я в кражба. За да не я предаде на полицията, прислужницата казва, че в деня на смъртта на Озан е чула как Емир е поръчала смъртта му. Галип казва на сина си, че Джумхур е неоткриваем. Емир праща Туфан да заснеме жена му с Кемал.


Хакщан говори със следовател и признава, че Озан е бил убит. Лейля моли Ирфан да позволи Нихан да го представлява на срещата на борда. Тарък иска развод от Бану и я гони от дома на родителите си.

Кемал не получава от Хакан уликите за убийството на Озан, но се помирява със сестра си. Зейнеп се оказва бременна. Мюжгян моли сина си да остави Нихан и го сравнява с Галип. Кемал залавя и разпитва Джумхур.


Последна промяна на Понеделник, 28 Май 2018 18:23

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ