phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 31 Май 2018 08:51

"ЧЕРНА ЛЮБОВ"-ЕМИР И АСУ ИЗКАРВАТ ЗЕЙНЕП ВИНОВНА ЗА СМЪРТТА НА ОЗАН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Анъл изпраща мейл на Емир под диктовката на Кемал. От отговорите се разбира, че това е стилът на Емир. Кемал организира Зехир и момчетата да го следят.

Емир отива при майка си. Пита я как е. Емир се оправдава, че не познава добре баща си, защото, когато всичко се е случило, той е бил дете. Мюжгян му казва, че не помни какво се е случило с нея през онази нощ.

Нихан се прибира и вижда, че Емир е заспал. Събужда го нежно. Той не врява, че жена му се държи така нежно. Всичко това е сън.

Когато Нихан си идва, той започва да я разпитва защо не го обича. Тя му отговаря, че има много причини. Емир е прекалено настоятелен към жена си. Казва, че в тяхната връзка, той е жертвата. Емир предлага развод. Дава документите. Нихан вижда снимките, на които са заедно с Кемал. Емир казва, че ако се разведат, тя ще бъде виновната и ще я обвини в изневяра.

Зейнеп не се чувства добре. Хакан започва да се грижи за нея. Влизайки в банята, той вижда теста за бременност изхвърлен в кошчето и разбира състоянието на съквартирантката си.


Емир се е съгласил на среща с Анъл.

Кемал продължава да се държи студено с Асу.

Зейнеп отива на работа. Хакан предлага помощта си, но тя отказва.

Нихан отива на гроба на брат си. Кемал също се появява там. Двамата ще следват указанията по писмата.

Анъл се е срещнала с Емир и той й обяснява какво да направи, за да научат истината Нихан и Кемал.

Хората на Емир отвличат Зейнеп. Затварят я в един голям кашон, който завързват с панделки.

Брат и сестра са заедно в тези действия. И двамата желаят да предадат Зейнеп като убиеца на Озан. Хакан съобщава на Емир, че Зейнеп е бременна от него. Емир заявява, че нищо не може да направи.

Нихан и Кемал отиват на мястото на срещата. Влизат в помещението и виждат един голям кашон, опакован с панделки. Кемал го отваря и вижда, че е празен. Нихан си мисли, че мъжът си играе игрички с тях. Изпада в истерия.

В последния момент Емир е извадил Зейнеп от там. Двамата се скриват в помещението.


Двамата влюбени търсят кой си е направил тази шега. Кемал забелязва паднали ключове на земята. Предполага, че това са ключовете на убиеца.

Зейнеп се интересува какво става.

Полицията отива в дома на Анъл. Тя казва, че Зехир я държи насила тук. Полицаите я извеждат. Зехир изчезва. Емир е изпратил мними полицаи, за да изведат Анъл извън града...

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ