phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 31 Май 2018 17:28

"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - НИХАН УНИЖАВА ЕМИР, КАК ЩЕ ПОСТЪПИ ТОЙ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Емир, за първи път в „Черна любов”, проявява милост към Зейнеп, щом разбира за детето си

Влюбените от „Черна любов” нахълтват при Анъл, успешно преструвайки се на младоженци на лов за жилище. Емир отива в дома на Зейнеп. Тя отчаяно моли за любов, но отблъсква опитите му да я прелъсти.

Анъл хваща натрапниците у дома си. Признава, че е направила така, че Озан да изглежда самоубиец. Кемал иска адреса на поръчителя и Емир естествено получава посланието му по мейла. Мюжгян казва на сина си, че не помни нощта, когато е направила опит да умре.

Щом Нихан се прибира, Емир й подхвърля компроматите, които е заснел с нея и Кемал. За първи път в „Черна любов” се съгласява на развод. Вярва че ще получи попечителство над Дениз.

Емир иска от Анъл да подведе Кемал и поръчва на Туфан да отвлече Зейнеп. Готов е да набеди бившата си за убийството на Озан. Хакан обаче го причаква и му казва да остави Зейнеп намира, защото е бременна. Щом научава за бебето, Емир пуска заложницата си, но изпраща празно послание на врага си. Не разбира, че оставя следа след себе си.


Хора на злодея се опитват да отвлекат Зехир и Анъл. Човекът на Кемал обаче успява да се освободи. Зейнеп се свестява и обвинява любовника си, че заради него е предала всички. Той признава намеренията си. Тарък принуждава Бану да се разведат. Кемал и Нихан научават, че Зейнеп ги е лъгала за последното си посещение при Озан.

Сестрата на Тарък го моли да я спаси от обвинение в убийство. Мюжгян казва на дъщеря си, че иска да отмъсти на мъжа си. Кемал разкрива лъжите на Зейнеп. Тя му признава, че е бременна и той се отрича от нея с думите, че иска Озан да беше умрял, вместо нея.

Емир притиска Нихан като използва дъщеря й. Мюжгян го чува и го упреква. Айхан подготвя такова предложение за брак, че Лейля не може да му устои.

Тарък унищожава доказателството срещу Зейнеп. Хакан си мисли, че Кемал е отговорен и му казва, че е скрил на сигурно място това, което е търсил. Асу подслушва разговора им. Малко по-късно, в дома на родителите си, Кемал разбира какво крие сестра му и е убеден във вината й. Отказва да общува с Нихан. Зейнеп посяга на живота си. Брат й я спасява и утешава.


Емир принуждава жена си публично да признае, че е лоша майка. Тя обаче го унижава и той казва пред журналисти, че ще се разведат. Насаме, младата майка забранява на Емир да организира парти за рождения ден на бебето.

Коварството на злодея в „Черна любов” минава границите. Праща Туфан да намери доказателства, че Нихан е лабилна след смъртта на близките си. По това време тя е по петите на Кемал и Зейнеп, които отиват в полицията.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Последна промяна на Четвъртък, 31 Май 2018 18:32

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ