phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 31 Май 2018 19:35

"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - ЛЪЖЕ ЛИ ЗЕЙНЕП КЕМАЛ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Зейнеп е отчаяна. Пита Емир защо е искал да я подхвърли на брат й.После го пита защо я е спасил. Емир отговаря, че съвестта му е проговорила. Зейнеп изпада в криза, твърдейки, че не е убиец. Обвинява за всичко Емир. Започва да го проклина. Зейнеп съжалява, че го е послушала и се е вързала на заплахите, предавайки брат си заради бебето, което е носила тогава. Емир отговаря, че иска да стане баща и Дениз е отключила родителските му чувства. Зарязва Зейнеп насред пътя и тръгва с колата си.

Бану подписва документите за развод с огромно нежелание. Моли Тарък да започнат отначал.

Зейнеп се обажда на Тарък и го моли за помощ. Той се съгласява.

Асу пита Емир защо е отстъпил. Той отговаря, че вече се е уморил. Асу му казва, че има само един начин да раздели влюбените, като им предаде Зейнеп. От болницата се обаждат на Асу и й казват, че влюбените са там. Тя им нарежда да разкрият истината на Кемал и Нихан.

Зейнеп споделя с брат си своето отчаяние. Моли Тарък да открадне доказателствата от дома на Хакан.

Асу споделя с майка си, че Галип е виновен за нейното състояние. Опитва се да оневини Емир. Мюжгян е съгласна да си отмъсти на съпруга си.

Лекарят разказва, че през този ден операцията на Озан е минала добре. Твърди, че тогава пациентът не е имал посетители. Нихан се съмнява, че Зейнеп ги е излъгала.

Тарък обещава на сестра си да унищожи доказателствата.

Нихан настоява с Кемал да проучат думите на сестра му. Той смята, че Зейнеп се е променила. Нихан казва, че никога няма да прости изневярата на сестра му. Моли любимия си да поговори със сестра си.


Тарък моли Зейнеп окончателно да приключи с Емир, защото само я използва.

Един от персонала на болницата разказва, че една жена е постила пациента в болницата. Нихан отново настоява Кемал да поговори със сестра си.

Зейнеп разбира, че шкафът, в който стоят доказателствата, е заключен...

Кемал отива при Зейнеп, а Нихан при Емир. Момичето приема брат си. Кемал й казва, че не иска отново да я загуби. Когато започва да я разпитва за деня на убийството на Озан, тя се притеснява и разлива чая. Кемал я пита дали е била в болницата в онзи ден. Тя потвърждава. Разказва, че в стаята е имало лекар, а Озан е спял. Зейнеп отново се оправдава. Кемал за последен път я предупреждава, че ако го е излъгала, няма да й прости никога...

Източник: Теленовелас


Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ