phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 04 Юни 2018 09:15

"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - ЕМИР ПОСТАВЯ КЛОПКА НА НИХАН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Тарък моли Зейнеп окончателно да приключи с Емир, защото само я използва.

Един от персонала на болницата разказва, че една жена е постила пациента в болницата. Нихан отново настоява Кемал да поговори със сестра си.

Зейнеп разбира, че шкафът, в който стоят доказателствата, е заключен...

Кемал отива при Зейнеп, а Нихан при Емир. Момичето приема брат си. Кемал ѝ казва, че не иска отново да я загуби. Когато започва да я разпитва за деня на убийството на Озан, тя се притеснява и разлива чая. Кемал я пита дали е била в болницата в онзи ден. Тя потвърждава. Разказва, че в стаята е имало лекар, а Озан е спял. Зейнеп отново се оправдава. Кемал за последен път я предупреждава, че ако го е излъгала, няма да ѝ прости никога.

Нихан пита Емир защо защитава толкова Зейнеп. В този момент Емир нарежда на Туфан да остави Дениз в автомобила на Нихан и да информира пресата, че съпругата му е забравила детето си в колата.


Нихан остава без коментар въпросите на журналистите.

Кемал се усъмнява в думите на Зейнеп и се връща в болницата. Научава, че Озан е починал преди часа, в който Зейнеп твърди, че е била при него. Зейнеп му признава, че е бременна. Кемал казва на сестра си, че предпочита тя да е мъртвата, а не Озан.

Емир предупреждава Нихан, че ако се разведе с него, ще ѝ отнеме Дениз.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ