phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ВИСШЕ ОБЩЕСТВО" - КЕРЕМ И ДЖАНСУ ЗАЕДНО НА ВЕЧЕРЯ

Оценете статията
(0 гласа)

Едже споделя с Джансу, че веднага се е влюбила в новия началник. Джансу заявява, че го познава, и я информира, че Керем е наследникът на собствениците - Мерт Чалхан.

Мерт умолява Керем да не разкрива истината пред служителите и му предлага да му заеме парите, необходими за новия му дом, ако в течение на месец се представя за внука на Бедия.

Мерт се представя пред персонала като Керем - асистент на началника. Мерт започва да флиртува с Едже, но тя отхвърля авансите му.

Бедия уговоря останалите членове на благотворителната организация да гласуват срещу проекта на Сюрея.

Разгневената Сюрея се прибира у дома и разбира, че Метин ѝ е блокирал кредитните карти. Тя го моли за прошка за упреците си и предлага да живеят както преди.


Ишил изпраща на Сюрея видео с бебето, което е родила от съпруга ѝ Метин - дъщеря на име Ела. Сюрея се съгласява да приеме Ела в семейство Козан, при условие, че Метин спре да се среща с майката на детето за известно време.

Айшен принуждава Керем да изведе на вечеря Ширин, която е одобрила за своя снаха. Електричеството в ресторанта неочаквано изгасва и Керем среща в кухнята на заведението Джансу, която по невнимание счупва купчина съдове.

Ширин си тръгва от ресторанта и Керем прекарва вечерта с Джансу и я изпраща до таксито ѝ.

С помощта на Едже, Джансу си намира квартира в нейния квартал.

Източник: "ТвСага"

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ