phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 27 Юни 2018 17:49

"ЧЕРНАТА ЛЮБОВ" - ХОРАТА НА ЕМИР ИЗТЕЗАВАТ КЕМАЛ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Нихан се обажда на Кемал. Той се оказва при комисар Мерджан. Тя вижда окървавената му риза, която ще използва като доказателство в разследването на мнимото престъпление.

Асу се държи мило с Тухан и го гали по лицето. Става ясно, че двамата се комбина и са измислили целия план, свързан с Кемал - Кемал е пристигнал, Асу го е упоила и са го сложили да легне в леглото ѝ. Кръвта, разпръсната из апартамента на Кемал, е била на Асу, но преди това тя е платила на медицинска сестра да източи една банка с кръв.


Мерджан отива да арестува Кемал за убийството на Асу. Той бяга с колата, като преди това ѝ слага белезници, които закопчава за нейната кола. Мерджан успява да се освободи и звъни на колегата си да задържи Кемал, ако е отишъл при Нихан.

Кемал обяснява на Нихан, че трябва да се скрие за известно време. Нихан му помага да избяга. Емир обаче го пресреща. Двамата се бият, а хората на Емир отвличат Кемал. Водят го в един склад, където го изтезават, докато не признае, че той е убил Асу. Кемал обаче не се предава.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ