phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 19 Август 2018 15:59

"СЕМЕЙНИ ТАЙНИ" - МЕРТ Е В ЛАПИТЕ НА АЗИС, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Кое от децата Кемал ще избере и ще спаси?

Сузан и Нилгюн получават информация,в която се посочва, кой от синовете Кемал е избрал да спаси. И двете жени незабавно се отправят към адреса, който им е даден, за да видят, кой син Кемал е спасил. Вътре има само един от синовете. Той е покрит. Всички изтръпват. Кой е оцелелия? Това е Кадир. Кемал се мъчи да ги убеди, че не е правил избор, двете жени не му вярват.

Кадир разказва на баща си как Азисе направил своя избор, как се е опитвал да спаси брат си но не е успял. Азис влачейки Мерт го закарва в гората. Опира пистолет в главата му и се готви да го убие. Стреля... Тарък му звъни по телефона и му обяснява новата ситуация.


Сузан е сломена, тя очаква най-лошото.

Но Нилгюн я подкрепя тя й подава ръка и се опитва да я успокои

За собствена безопасност и докато Азис е в полицейското управление, Кемал настоява всички да живеят на едно място. В тази ситуация всеки, който пребивава в една и съща къща, няма да се чувства добре. Когато всичко изглежда, че се е успокоило, в имението се случва още едно невероятно събитие, този път разтърсва всички из основи,и вече животът не може да бъде същия....

Маджиде прави крачка, която Кемал никога не е очаквал.

След битката между Кемал и Азис. Настъпва хаос Нилгюн и децата й са опустошени, защото Маджиде държи Нигюн отговорна за всичко, което се е случило Единственият начин, който би успокойл Маджиде е да накара Нилгюн и децата й, да страдат. Чака ги много лоша изненада. Маджиде е решила да им стори зло, ще успеят ли да се спасят.

Сузан е изненадана от злобата и злината, която се таи в душата на Маджиде и сега тя вижда истинската й същност и е в тотален шок.

Маджиде прави такава „изненада“ на сина си, че той е готов да извърши немислимото...

В чии ръце се оказва компанията?

Кемал провежда изключително тежък разговор с майка си. Тя го изправя пред невъзможен избор.

Кадир получава изненадваща работа.

Хасрет отново е в контакт с Тарък. Той има оферта за нея. Точно, когато Хасрет започва да мисли, че всичко върви в правлнта посока, тя е изправена пред ужасяваща изненада. Но помощта идва точно от този, от когото най-малко очаква.

Нилгюн търси Ахмет за помощ, за да разбере какво се е случило в компанията. Тя се интересува каква информация ще се появи от архивите за Кемал. Партньорството между фадъл и маджиде се засилва. Ахмед успява да разкрие тайни, които никой не е знаел. Дали тези разкрития ще помогнат на Кемал?

 

Последна промяна на Вторник, 28 Август 2018 12:14

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ