phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 03 Август 2014 13:11

НА 15 АВГУСТ СЕ ЧЕСТВА УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА ДЕВА МАРИЯ

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

На 15 август се чества успение на пресвета богородица ДЕВА МАРИЯ.

Мария е име с еврейски произход и означава любима, желана, но и твърда, упорита, постоянна.

Празнуват Мария, Марияна, Мариан, Мара, Мари, Марие­ ла, Мариета, Марийка, Мари­ ола, Марита, Маруся, Маруца, Маша, Мери, Мима, Мими, Миче, Мария-Ана, Мария-Анка, Мария-Антоанета, Мария­ Магдалена, Мария-Мара, Мария-Маргарита, Марио, Мариус, Марий.

Дева Мария се чества още и на 26 януари, 25 март, 1 април, 11 юни, 22 юли, 8 септември, 1 октомври, 24 октомври, 21 ноември, 26 декември.

На Голямата Богородица се слага богата трапеза и се канят много гости. Може да се направи курбан. По селата се правят сборове и всички се веселят.

Хората, които носят името Мария и производните на него имена, са изключително добри и любвеобилни. Те са мили и внимателни, първи ще се притекат на помощ на когото и да било. Никога никого не биха обидил и, но затова пък тях често ги обиждат. А те толкова леснораними и чувствителни! Те са мили, нежни и въздържани деца. Те са ученолюбиви младежи. В зрялата си възраст, те са прекрасни професионалисти. Най-голямото удоволствие за тях, обаче, е да бъдат родители. Децата са всичко за тях. Те са предани родители и отлични съпрузи. Те са готови да помогнат на семейството си, жертвайки собствените си интереси и желания. Най-големият грях за тях е неверност та и лъжата.

Хората с това име са красиви, изящни и елегантни. Освен това те са и много сръчни.

Цветът, който им носи щастие, е светлосин, камъкът, който ги пази от злото е диамант, цветята, които подсилват добрите им чувства са синчец и лилия.

Поздравете именниците с картички от ТУК

 

Последна промяна на Сряда, 13 Август 2014 08:27

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ